Haberler

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Çukobirlikspor, tüm maddi imkansızlıklara rağmen ligde var olma savaşı veriyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Çukobirlik spor, tüm maddi imkansızlıklara rağmen ligde var olma savaşı veriyor.

Çukobirlik spor Kulübü Başkanı Bülent Dede, Adana'nın süper ligdeki tek temsilcisi konumunda olmalarına rağmen gereken desteği alamadıklarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zihni Aldırmaz'ın katkılarıyla ayakta kalmaya çalıştıklarını söyledi.

Ligde arzu ettikleri yerde olmadıklarını belirten Dede, "Bunun en başta gelen nedeni de bu spora yeteri derecede ilgi yok. Avrupa'da futboldan sonra en çok ilgi gören branşlardan biri olan hentbola, maalesef ülkemizde ve kentimizde yeterince destek verilmiyor. Sporcu altyapısı açısından herhangi bir sıkıntımız yok. Mahalli liglerde kulüp olarak başarılı bir sezon geçiriyoruz. Hentbola gençlerimizin ilgisi oldukça iyi. Biraz maddi destek sağlanmış olsa, plan ve program doğrultusunda okul ve sporu bir arada götürebilmeleri açısından kolej hüviyetinde bir anlayışla Adana hentbolunu daha üst seviyelere taşıyabileceğimize inanıyoruz" dedi.

Dede, Adana'nın hentbola üvey evlat gözüyle baktığını vurgulayarak, "Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Sakar'ın teşvikleri ve moral motivasyonu ile tüm zor şartlara rağmen amatör bir ruhla kulübü yaşatmaya çalışıyoruz. Varsa yoksa futbol. Adana'nın futboldaki yeri de ortada. Futbola sağlanan desteğin yüzde biri amatör sporlara sağlansa, Adana birçok dalda milli düzeyde sporcular yetiştirir. Geçmiş yıllarda atletizmde, yüzmede, su topunda, voleybolda ve basketbolda üst düzey sporculara sahip olan Adana, bugün her alanda geri kalmış durumda. Yerel yönetimlerin amatör sporlara daha fazla katkıda bulunmaları kentin tanıtımı ve gençlerimizin spor yapabilmeleri açısından hayati önem taşıyor" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zihni Aldırmaz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title