Haberler

Hentbol'da Düzce'yi Temsil Edecekler

Düzce’de Okul Sporları Liseler Arası Genç Erkekler Hentbol turnuvasında Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Hentbol takımı il birinciliğini elde ederek Düzce’nin gurur kaynağı oldu.

Düzce'de Okul Sporları Liseler Arası Genç Erkekler Hentbol turnuvasında Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Hentbol takımı il birinciliğini elde ederek Düzce'nin gurur kaynağı oldu.

Hentbol turnuvasında büyük başarı elde eden Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Hentbol takımı Bölge Ligi Hentbol Erkek Grup Yarışmalarında Düzce ilini temsil etmeye hak kazandı.

25- 28 Şubat 2015 tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenecek olan Hentbol Erkekler Grup Yarışması için yola çıkacak olan öğrenciler Cumayeri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Yıldız, Cumayeri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Yahya Kartoğlu, Cumayeri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Yılmazer'in katılımları ile Okul Müdürü Haşim Yılmaz ve öğretmenler tarafından uğurlama programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda Yıldız öğrencileri turnuvada motive etmek amacıyla teşekkür belgesi verdi.

Yıldız "Turnuva öncesi motive etmek amaçlı burada sizinle bulunmaktayız. Teşekkür belgesi hazırladık, öğretmenlere ve siz değerli öğrencilere bundan sonraki Kastamonu'da ki mücadelede de başarılar diliyoruz. İnşallah hak ettiğiniz başarıyla dönersiniz" dedi. Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Haşim Yılmaz "Okul takımımızın

Düzce ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Takımda bulunan öğrencilerimle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Güzel bir derece ile gelmelerini temenni ediyor başarılar diliyorum" diye konuştu.

Düzce ilini temsil edecek öğrencilerin isimleri ise şu şekilde: Atakan Köksal, Taner Metin, Semih Yaldız, Gürsel Tepe, Furkan Tepe, Umutcan Gülbahar, Selimcan Canpolat, Muhammet Atalay Tonya, Göktan Çelebi, Mecit Çakır, Batuhan Şefik, Yunus Emre Çakmak, Çağatay Öztürk ve Doğuşcan Yiğit. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu 28 Şubat Cumayeri Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title