Haberler

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Osman Kalyoncu, AA muhabirine, Muratpaşa Belediyesi maçına Atatürk Spor Salonu'nda çift antrenman yaparak hazırlandıklarını söyledi.

Muratpaşa Belediyesinin, ligin önemli takımı olduğunu ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Onlar bu sene Avrupa kupalarında da bir şeyler yapma çabasında. Onun için 5 yabancı oyuncuyla anlaşma gerçekleştirdi. Onları çok önemsiyoruz, bizim için çok değerli bir kulüp. Bugüne kadarki başarıları ve yaptıkları transferlerle her şey ortada. Sahamızda iyi top oynayarak, pazar günkü karşılaşmada onları yenmek istiyoruz, hedefimiz bu. Ortaya koyacağımız performans saha içine olumlu yansırsa maçı da alabilecek güçteyiz. Ardeşen maçını da iyi götürmüştük ama küçük hatalar kazanammızı engellemişti. İnşallah, bu sefer ortaya koyacağımız tablo maçı kazanmamıza yeter. İyi bir maç olacak, Kastamonu deplasmanının zorlu geçeceğini onlar da biliyor."

Kalyoncu, yarın da tek antrenman yapacaklarını aktararak, hazırlıklarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Yeni sezondaki ilk maçını, deplasmanda Ardeşen Gençlikspor'la oynayan Kastamonu ekibi, sahadan 31-29 mağlup ayrılmıştı. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Belediyespor Mustafa Kemal Atatürk Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title