Haberler

Hendek Terminali Tamamlandı

Hendek Belediyesi tarafından, Rasimpaşa Mahallesi’ne yapılan Hendek Belediyesi Terminali ve Düğün Salonu tamamlandı.

Hendek Belediyesi tarafından, Rasimpaşa Mahallesi'ne yapılan Hendek Belediyesi Terminali ve Düğün Salonu tamamlandı. Rasimpaşa Mahallesi'nde Hendek Orman İşletmesi'nin arkasına yapılan Hendek Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Düğün Salonu ikinci katı restoran, üçüncü katı ise düğün salonu olarak kullanılacak.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Terminali'nin hayırlı olmasını dileyerek," Mevcut otobüs terminali, hızla gelişen ve büyüyen Hendek'imize küçük gelmekteydi. İlçemiz için yetersiz olan mevcut otobüs terminali yerine, Rasimpaşa Mahallesi'nde bulunan Orman İşletmesi'nin hemen arkasına yeni bir otobüs terminali yaptık. Otobüs terminalimizin hizmet kapasitesi açısından mevcut otobüs terminalinin en az 2-3 katı büyüklüğünde düşünülen yeni otobüs terminalinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği büfe, kafeterya ve sosyal birimler de mevcut" dedi.

Yapılan tesisin çok amaçlı olduğuna dikkat çeken Başkan İnci, "İlçemizi bölen D-100 karayolunun diğer tarafında yapılan tesisimizin ikinci katı restoran, üçüncü katı düğün salonu olarak hizmet verecek. Halkımızın sosyal ihtiyacını karşılayacak olan tesisimiz hizmet vermeye başlayacak. Bay-bayan mescit, wc, abdest alma yeri, çocuk emzirme odası, kafeterya, çay ocağı, şoförler bekleme yeri ve market reyonları yer alıyor. İkinci kat restoran ve teras kat ise düğün salonu olacak" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İnci Hendek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title