Haberler

Hendek'ten Patlak Lastik ve Yaralı Arkadaşıyla Kaçan Sürücü, Düzce'de Yakalandı

SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde, sürücüsü 'dur' ihtarına uymayan lüks otomobile jandarmanın açtığı ateşte araçtaki 1 kişi yaralandı, lastik patladı.

SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde, sürücüsü 'dur' ihtarına uymayan lüks otomobile jandarmanın açtığı ateşte araçtaki 1 kişi yaralandı, lastik patladı. Buna rağmen kaçan sürücü Düzce'de yakalanıp gözaltına alındı, yaralı arkadaşı hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde TEM yolunda Hendek yakınlarındaki dinlenme tesisinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden 06 FT 1497 plakalı otomobilin sürücüsü, tesis girişindeki kontrol noktasında jandarmanın 'Dur' ihtarına uymadı. Jandarma ekipleri, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle araca ateş açtı. Araca 7 kurşun isabet etti. Yanındaki arkadaşı omzundan vurulan sürücü, sol ön lastiği patlayan otomobille kaçmaya devam etti.

Düzce'nin Gölyaka İlçesi'ndeki kavşaktan D-100 karayoluna çıkan sürücü, Düzce yönüne kaçmaya devam etti. Sol ön lastiği tamamen parçalanan, arka lastiğinin de havası inen otomobil, daha fazla ilerleyemeyince Çilimli Kavşağı'nda jandarma ve polis ekipleri tarafından durduruldu. Ekipler, sürücü ile sol omzundan vurulan arkadaşını güvenli bir şekilde araçtan indirdi. Yaralı, ambulansla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü ise gözaltına alındı.

Üzerlerinden farklı kimlikler çıkan şüphelilerden sürücü, aracın amcasına ait olduğunu ileri sürdü. Yaralı arkadaşı ise ilk ifadesinde, "Ben araçta uyuyordum. Birden jandarma ateş etmeye başladı, ne olduğunu anlamadık" dedi. Araçta yapılan ilk incelemede de herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Şüphelilerin Sakarya ekiplerine teslim edileceği belirtilirken, soruşturma sürdürülüyor. - Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title