Haberler

Hendek'ten Kısa Kısa

Hendek İlçe Müftülüğü geliri Kur'an kurslarına bırakmak üzere kermes açtı.

Hendek İlçe Müftülüğü geliri Kur'an kurslarına bırakmak üzere kermes açtı.

Rasimpaşa Camii yanında açılan kermesin açılışında konuşan Kaymakam İdris Akbıyık, kermesin hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Kuran kursları yararına açtıkları kermesi geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Kurslarda birçok hafızın yetiştiğini dile getiren Şahin, "Sarıdede Kuran kursundan bir öğrencimiz Sakarya'da yapılan Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Marmara Bölge birincisi oldu. Bayanlarda Kuran-ı Kerimi güzel okumada Hacıkışla Kuran Kursu öğrencimiz Sakarya birincisi oldu. Bütün bunlar Hendek halkının Kuran kurslarımıza olan teveccühlerinin eseridir. Halkımıza müteşekkiriz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kermesin açılış kurdelesini, Kaymakam Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İlçe Müftüsü Şahin, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Kermes 22 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

Fotoğraf Sergisi

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki sergi açılışında konuşan Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek'in bir gelişme ve kalkınma içerisinde olduğunu ve bu etkinliklerin de ayrı bir önem taşıdığını kaydetti.

Sergi iki gün süreyle ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Şahin İdris Akbıyık Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title