Haberler

Hendek'te "Uyuşturucuya Hayır" Konferansı

Hendek Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Türkiye Atletizm Federasyonu yıllık faaliyet raporu içerisinde yaralan yardımcı antrenör yetiştirme kursu kapsamında konferans düzenlendi.

Hendek Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Türkiye Atletizm Federasyonu yıllık faaliyet raporu içerisinde yaralan yardımcı antrenör yetiştirme kursu kapsamında konferans düzenlendi.

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu konuşmacı olarak katıldı. Konferansa Kaymakam İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Daire Başkanı Nejdet Ayaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, daire amirleri, çeşitli illerden antrenör ve sporcular katıldı.

"BAĞIMLILIK ÖZGÜRLÜĞÜN SONUDUR"

Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, madde bağımlılığının sadece gençleri, çocukları, bireyleri tehdit etmediğini, ülke olarak bütün toplumu ve ülkemizin geleceğini etkilediğini söyleyerek "Bağımlılık özgürlüğün sonudur. Bağımlılık kronik bir hastalıktır. Tedavisi oldukça zordur. Bağımlılık kişinin kontrolünü kaybederek yaşamını sürdürmesidir. Bu işlere bulaşınca kurtuluşu çok zordur. Gençlerimizi, çocuklarımızı bundan korumak çok önemlidir. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. İnsanlarda fizyolojik, psikolojik tahribatlar yaptığı yetmiyor, çok büyük toplumsal problemlere sebep oluyor. Hiç başlamamak en iyisidir. Çocuklarımızın iyi arkadaşlar edinmesi ve o tür insanlardan uzak durmalarını sağlamalıyız. Hep birlikte uyuşturucuya hayır diyeceğiz" dedi.

"HENDEK'TE UYUŞTURUCUYA HAYIR DİYORUZ"

Kaymakam İdris Akbıyık, "Herkesin kanunlar çerçevesinde görevleri vardır. Tüm il ve ilçelerde uyuşturucu ile mücadele koordinasyon kurulları vardır. Hendek'te bu görevi ben yapıyorum. Üyelerimiz kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileridir. Biz bir mücadele içerisindeyiz. Tüm öğrencilerimize de bu konuda eğitimler veriyoruz. Hendek'te uyuşturucuya hayır diyoruz " diyerek, Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu'na çiçek verdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Akbıyık Adem Aydemir Türkiye Hendek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title