Haberler

Hendek, Karasu, Kaynarca, Kocaali ve Pamukova'da Elektrik Kesintisi

Hendek, Karasu, Kaynarca, Kocaali ve Pamukova İlçelerinde Montaj Çalışmaları Nedeniyle 15 Mayısta Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Hendek, Karasu, Kaynarca, Kocaali ve Pamukova ilçelerinde montaj çalışmaları nedeniyle 15 Mayısta elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, montaj çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs Cumartesi günü 09.00 ve 16.00 saatleri arasında Hendek ilçesine bağlı Kocatöngel ve Dereköy'de, Kaynarca ilçesine bağlı Kertil, Uğurlu, Topçu, Karaçalı, Birlik, Ortaköy, ve Başoğlu köylerinde, Pamukova ilçesine bağlı Teşvikiye, Bayırakça, Gökgöz, Turgutlu, Şahmelek ve Kazımıye köylerinde, aynı gün 08.00 ve 10.00 saatleri arasında Karasu ilçesine bağlı Kabakoz Mahallesi, İstiklal, Vatan ve Cumhuriyet caddelerinde, 05.00 ve 10.00 saatleri arasında Kocaali ilçesine bağlı Yalı Mahallesi, sahil boyu, Ciharköy, Yayla Mahallesi ve Ağalar Mahallesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

(KMK-ÜNS) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title