Haberler

Hemşireler Günü

Beyşehir'de sağlık çalışanları Hemşireler Günü'nü düzenlenen etkinlikle kutladı.

Beyşehir'de sağlık çalışanları Hemşireler Günü'nü düzenlenen etkinlikle kutladı.

Beyşehir Devlet Hastanesi tarafından Hemşireler Haftası kapsamında bir otelde etkinlik düzenlendi.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Konya'daki 23 hastane içerisinde Beyşehir Devlet Hastanesinin 2014 yılında birliğe bağlı hastaneler içerisinde şampiyon hastane olduğunu söyledi.

Bundan dolayı hastane yöneticileri ve çalışanlarını kutlayan Darılmaz, "Sağlık çalışanları işlerini yaparken hayır duası alıyor. Ama beddua alma ihtimalleri de var. Yaptığımız işin mutlaka hakkını vermeliyiz. Sağlık çalışanları son 13 yılda istisnasız, kesinlikle bütün birimler göz önüne alındığında kendini en iyi yenileyen, en iyi modernize eden ve halk nazarında da en fazla takdiri alan kurum ve kuruluştur" dedi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de hemşirelerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Konuşmalardan sonra Darılmaz, Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Hüseyin Kosat'a teşekkür belgesini takdim etti.

Başıbüyük de günün anısına Darılmaz ile Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı'ya Beyşehir Gölü ve tarihi Taşköprü'yü yansıtan bir tablo hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title