Haberler

Hemşehri Dernekleri'nden Eryılmaz'a Övgü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa'da hemşehri dernekleri başkanları ile bir araya geldi. Hemşehri Dernekleri Dönem Başkanı Çelebi Aslan, "Hasan kardeşim gerçekten Manisa adına elini taşın altına koymak isteyen bir kardeşimizdir. Manisa için iyi hizmetler yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur" dedi.

MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa'da hemşehri dernekleri başkanları ile bir araya geldi. Hemşehri Dernekleri Dönem Başkanı Çelebi Aslan, "Bugün genç bir kardeşimizin güzel bir kardeşimizin kahvaltısında bir araya geldik. Hasan kardeşim gerçekten Manisa adına elini taşın altına koymak isteyen bir kardeşimizdir. Manisa için iyi hizmetler yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Bizim aslında genç isimlerden çok fazla beklentilerimiz var. Umarım uzun bir süre bu işi götürürler. Tüm dernek başkanları adına kendisine çıktığı bu yolda teşekkür ediyorum" dedi.

"MANİSA'DA YAŞIYORUZ MANİSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Hemşehri Dernekleri ile sürekli bir arada olduğunu ifade eden MHP aday adayı Hasan Eryılmaz da "Görev verilirse Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Ankara'da herkes için gereken her şeyi yapacağıma buradan da söz veriyorum. Hemşehri derneklerine yabancı değilim. Büyükşehir Belediyesinde görevdeyken sık sık beraber olduk. Hemşehri dernekleri birlik ve beraberliği ile kıskanılacak bir hal almıştır. Bu noktada sizleri tebrik ediyorum. Her birimiz ayrı köşedeyiz ama hepimiz Manisa'da yaşıyoruz Manisa için çalışıyoruz. Bu birliktelikleri, etnik ve siyasi bölünmelerle değil bin yıllık kardeşliğimizin pekişmesi için devam ettirmeliyiz" şeklinde konuştu.

"MİLLETİN PARASINI MİLLETE GERİ VERECEĞİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin politikalarından da söz eden Eryılmaz, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve milletin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir görevidir. Ama şunu da ifade edeceğiz. Ekonomik ve sosyal politikalarımız net olacaktır. Vatandaşlarımız sandığa giderken vicdanı ve cüzdanı arasında kalmayacak. Kim ne veriyorsa Milliyetçi Hareket Partisi iki katını verecektir. Çünkü bu milletin parasıdır. Milletin parasını millete geri vereceğiz" diye konuştu.

"BİZLER HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Konuşmaların arasında en dikkat çeken ise Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz'ın Hasan Eryılmaz'a övgüleri oldu. Mustafa Kazaz, "Büyükşehir Belediyesinde Cengiz Ergün ile yaptığınız başarılı hizmetleri biliyoruz. Bu anlamda da bu işi layıkıyla yapacağınıza eminim. İnşallah önce listeye girersiniz sonra da Manisa'yı temsil eden bir genç vekilimiz olursunuz bizler de sizlere büyük bir gururla destek veririz. Bizler her zaman yanındayız" dedi.

PROGRAMA KATILAN DERNEKLER

Programa, Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, Ahlat Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan, Ardahanlılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Selahatin Özcan, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kaffar Hangül, Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Özdemir, Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kader, Bayburtlular Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Uzun, Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Çerkes Derneği Rafet Tunçkılıç, Eskişehir İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Recep Kandemir, Gördesliler Derneği Başkanı Uğur Çağlayan Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cemil Aksoy, Kütahya İlinde Yetişenler Derneği Başkanı Mustafa Örnek, Makedonya Göçmenlerini Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Vardar, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hacı Ali Özsoy, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Keskin, Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz katıldı.

Programa MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar da katılım gösterdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Eryılmaz Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title