Haberler

Hem Yetişkinler, Hem de Çocuklar İçin Tiyatro

Adıyaman Belediyesi'nin katkılarıyla, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan iki tiyatro oyunu Adıyamanlılar için sahneleniyor.

Adıyaman'da sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında hem yetişkinler için hem de çocuklar için iki tiyatro oyununu daha tiyatro severlerle buluşturuyor.

Kültür sanat çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, 15 Nisan Cuma ve 16 Nisan Cumartesi günleri İzmir Devlet Tiyatrolarının sahneleyeceği yetişkinler ve çocuklar için olan iki yeni oyunla Adıyamanlıların karşısına çıkacak.

İzmir Devlet Tiyatroları tarafından Alman tiyatro klasiklerinin önde gelen ismi Heinrich Von Kleıst'in 'Kırık Testi' adlı oyunu Adıyamanlı yetişkin tiyatro severler için 15 Nisan Cuma ve 16 Nisan Cumartesi günü akşam saat 20.00'da Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenecek.

Yine İzmir Devlet Tiyatroları tarafından bu kez çocuklar için sahnelenecek olan 'Lokomopüf' adlı oyun ise 15 Nisan Cuma Günü ve 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'daki oyun Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde sahnelenecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Tiyatroları İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title