Haberler

Hem Üretimini Hem Tanıtımını Yapıyorlar

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin Nusratlı köyü Kültür Turizm ve Dayanışma derneği üyeleri, doğal beslenme ile ilgili bilgi vermek ve ürettikleri doğal ürünleri tanıtmak amacıyla Çanakkale’de bir takım ziyaretlerde bulundular.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin Nusratlı köyü Kültür Turizm ve Dayanışma derneği üyeleri, doğal beslenme ile ilgili bilgi vermek ve ürettikleri doğal ürünleri tanıtmak amacıyla Çanakkale'de bir takım ziyaretlerde bulundular.

Çanakkale halkını doğal ürünler ve doğal beslenme hakkında bilgilendirmek amacıyla Çanakkale'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Nusratlı Köyü Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği üyeleri, ziyaretlerinde, yerel üretim ve yerel tüketimin önemini anlatarak zeytin, zeytinyağı, tıbbi ve aromatik bitkiler, salça, erişte, tarhana, pekmez, reçel gibi kendi ürettikleri ürünleri paylaştılar. Dernek üyelerinin ziyaret ettiği Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Şebnem Kumtepe'de Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. ÇAYEK inisiyatifi ile birlikte yerel üretimi desteklemenin önemli olduğunu vurguladıklarını söyleyen Kumtepe, tüketicilerinde buna destek vermesinin önemli olduğunu, daha çok tüketiciye ulaşarak doğal beslenme konusunda bilgilendirilmesi çalışmalarının yapıldığını belirtti. Nusratlı Köyü Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği üyeleri, karşılıklı ilişkilerini geliştirmekten mutlu oldukları belirttiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Küçükkuyu Ayvacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title