Haberler

    Hem Eğlenmek Hem Kilo Vermek İsteyenlere...

    Güncelleme:

    Kilo vermek isteyip de bir türlü başlayamayanlardansanız Zumbaya "hayır" diyemeyeceksiniz!

    Özellikle sporla arası olmayanlar için en iyi alternatif sayılabilir Zumba. Yorucu olduğu kadar hareketli ve eğlenceli de! Bir yandan fazla kilolarınızdan kurtulup, bir yandan eğleneceksiniz. Üstelik her türlü dans müziği ve her türlü dans figürünün kullanılabildiği Zumba, beklediğinizden çabuk forma girmenizi sağlayacak!

    Peki nedir Zumba?

    Zumba, 1990'larda dansçı ve koreograf Alberto "Beto" Perez tarafından Kolombiya'da ortaya çıkarılan, Latin esintili bir dans fitness programı olup dünya çapındaki en yaygın dans fitness programıdır. . Zumba koreografisinde, hip-hop, samba, salsa, merenge, mambo, savaş sanatları ve bir kısım Bollywood ve oryantal dans hareketleri bir arada kullanıldığı gibi, "squat" ve "lunge" egzersizleri de kullanılır.

    Nasıl zumba yaparım?

    Artık çoğu büyük fitness merkezlerinde ve spor salonlarında ekstra ücret ödemeksizin "Zumba" hizmeti veriliyor. Bir spor merkezine üye olup, üyeliğiniz dahilinde Zumba etkinliğine katılabilirsiniz!

    Hadi, bir yandan çılgınlar gibi eğlenip, bir yandan hayalinizdeki vücuda kavuşmaya!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kolombiya Beto Güzellik Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title