Haberler

Hem'de Yaz Tatili Yok

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir yaz programı ile Düzcelilere mesleki ve hobi kursları vermeye devam ediyor.

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir yaz programı ile Düzcelilere mesleki ve hobi kursları vermeye devam ediyor. Yaz boyunca platesten diksiyona, iş güvenliğinden bağlama kurslarına kadar birçok dalda kurslar büyük ilgi görüyor.

Düzce Halk Eğitim Merkezi yaz tatilinde de kurslara devam ediyor. Kuruma online başvurudan bildirilen talepler doğrultusunda kurslar açılırken, Düzce Halk Eğitim Merkezive Akşam Sanat Okulu Müdürü İlhan Çetin, Düzce'ye yaz tatiline gelenlere de kapılarının açık olduğunu belirtti.

İlhan Çetin, "Milli eğitime bağlı bir kuruluş olduğumuz için bir de adımız akşam sanat okulu müdürlüğü olduğu için sanki yaz tatili varmış gibi bir algı var. Biz halk eğitim merkeziyiz. Halk eğitim merkezlerinde yaz tatili olgusu yoktur. Çünkü yaz tatilinde de Düzce'ye gelen Düzce'de de yaz tatilinde bizde yan meslek alalım mı diyen insanlara kapımız açık olduğu için yeni planlamalar yapıyoruz yönetici arkadaşlarımızla beraber. Onun planlamaların neticesinde online başvurulara bakıyoruz. Online başvurularda bize hangi başvurular revaçtaysa ve Düzce'nin ihtiyaçlarına göre o kursları açıp yaz tatilinde de halk eğitim merkezimizde aynı sezon içerisinde olduğu gibi hızlı öğrenci yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Merkezde açılan kurslar hakkında da bilgi veren İlhan Çetin, Türkiye genelindeki projelerin de uygulandığını belirterek Düzcelileri hem mesleki hem hobi kurslarına davet etti. İlhan Çetin,"Düzce fındık bölgesi, buradaki velilerimizin bazıları fındığa da gidiyor ama gitmeyenler de var. Biz gitmeyen insanlarımıza Düzce'de tatilini geçiren insanlarımıza da faydalı olabilmek için bilgisayar kursları hasta bakım kursları yabancılara Türkçe kursları direksiyon öğreticiliği kursu bağlama kursu diksiyon kursu dillerin hepsini veriyoruz zaten, dillerde almanca İngilizce Rusça Arapça Türkçe kurslarını vermeye çalışıyoruz. Şuan revaçta olan Türkiye'nin daha çok önemsediği projeler var. Bizde bu zamana denk getirip o kursları da açmaya çalışıyoruz. İşçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili iki paketimiz açık şuanda. Oraya Düzceliler çok talep gösteriyorlar. 4-6 yaş çocuk etkinlikleri de Düzceli insanımızın daha çok talep ettiği kurslardan bir tanesi. Biz Düzcelileri halk eğitim merkezimize hem mesleki kurslara hem de hobi kurslarına davet ediyoruz. Aynı zamanda step kurslarımız var plates kurslarımız var" şeklinde bilgi verdi.

Kurslara başvuru hakkında da açıklamalarda bulunan Çetin şöyle devam etti; "Düzce halk eğitim merkezinin sayfasında online başvuru yeri var. Oradan Türkiye'nin dünyanın her yerinden başvurabilirler. Artı kurumumuza gelip bizzat başvurabilirler. Biz insanlara değişik zamanlarda kurs vermeye çalışıyoruz. Halkımızın istediği kurs hangi zaman dilimine uyuyorsa çalışana çalışmadığı zamanlarda çalışmayana da istediği zaman kurs açıyoruz." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Çetin Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title