Haberler

Hem Bisiklet Hem Kafeterya

Bursa, (DHA) - BURSA merkez Nilüfer Belediyesi'nin Almanya'dan ithal ettiği ve 16 kişinin birlikte pedal çevirerek hareket ettirdiği kafe tarzı bisiklet, Başkan CHP'li Mustafa Bozbey'in de katılımıyla ilçe yollarında tura çıktı.

Nilüfer Belediyesi tarafından ithal edilen 16 kişilik kafe bisiklet, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de pedal çevirdiği özel tasarlanmış bisiklet, Nilüfer Belediyesi önünden hareket ederek İzmir Yolu, FSM Bulvarı-Mudanya Yolu ile tekrar başladığı yere döndü.

Bisikletin Nilüfer'de sık sık görüleceğini ifade eden Bozbey, 'Bu araca binenler kendi gücüyle eğlenceli bir yolculuğa çıkacak. Tur atarken çay içme ve aperatif yiyecekler tüketme imkanı da bulacaklar. Aracın adını Nilüfer Belediyesi'ni takip edenler koyacak. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan sayfayı ziyaret edecek kişiler görüş ve önerisini dile getirebilir. Değişik bir atmosferde bu aracı kullanmak, Nilüfer turu yapmak isteyenleri bu bisiklete davet ediyoruz. Bisikletimiz Gölyazı'da da turizm için kullanılacak' dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bozbey Almanya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title