Haberler

Helin Avşar, 1 Aylık Aşkıyla Evleniyor

Güncelleme:

Helin Avşar, yıldırım aşkı yaşadığı Serhan Bora ile evlilik kararı aldı. Çiftin önümüzdeki pazar, aile arasında yapılacak sade bir törenle nikah defterine imza atacak.

Helin Avşar ile sadece bir aydır tanıdığı Serhan Bora ile yıldırım aşklarının devamını yıldırım nikâhıyla getirecek. Avşar'ın sevgilisinden 14 Şubat'ta evlenme teklifi aldığı ve hiç düşünmeden "evet" dediği, evlilik kararına ailelerin de onay verdiği öğrenildi.

NİKAH TÖRENİ AİLE ARASINDA OLACAK

Uzun süredir tasarım işiyle ilgilenen Avşar ile Türk öğrencilere yurtdışında eğitim için danışmanlık hizmeti veren sevgilisi, pazar günü Helin Avşar'ın İstinye Evleri'nde düzenlenecek sade bir törenle hayatlarını birleştirecek. Törene sadece çiftin aile üyeleri ve yakın dostları katılacak.

NAZARDAN KORKUYOR

Avşar'ın nazardan korktuğu için çok göz önünde olmak istemediği ve o yüzden böyle bir organizasyon yaptığı ileri sürüldü.

Helin Avşar, evlenme teklifi aldığı gün, sevgilisiyle çektirdiği bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Helin Avşar Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

kürt oglu kürt ama türk t.cMobil-ANDROID:

bunun km kaç bindedir acaba

4
3
yanıtYanıtla
Ceylin:

Şunun suratına bak tabi birisini bulmuşsun evleneceksin kesin adamı elinden kaçırma korkusu olmuştur onun için adam kaçmadan evlenmeye çalışıyor

6
0
yanıtYanıtla
ömer can:

ceylin ne haber

yanıt0
yanıt1
ömer can:

bazıları rahatsız oluyor

yanıt0
yanıt1
Ceylin:

Kötü Söz sahibinindir zorla oku diyen yok kimseye

yanıt0
yanıt0
ömer can:

benden rahatsız olsant hiç çekinmeden söyleyebilirsin

yanıt0
yanıt0
Ceylin:

Seninle bir alakası yok Kendini bilmez insanlara sinir oluyorum böyle birşey olsa sana hiç cevap yazmam nedense sadece bizden rahatsız oluyorlar o kadar insan varken

yanıt1
yanıt0
ÖMER CAN:

ALAKASI YOK NE DEMEK YA SEN BENİ SEVMİYOR MUSUN OYSA BEN SENİ EVİMİN KADINI ÇOCUKLARIMIN ANASI YAPACAKTIM YA... şaka ben o değilim

yanıt0
yanıt0
ömer can:

arkadaş başkasının yerine yorum yaziyorsun ayıp

yanıt0
yanıt0
hhhMobil-ANDROID:

kesin 1 ay sonrada boşanır

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title