Haberler

Helikopterli Uyuşturucu Baskını

Polis ekipleri yaptıkları takip ve araştırma sırasında Ersin Z'nin tatil ve eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğraflarına ulaştı.

Polis ekipleri yaptıkları takip ve araştırma sırasında Ersin Z'nin tatil ve eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğraflarına ulaştı.

Helikopterli takibin ardından yapılan operasyonla ele geçirilen 230 kilo 300 gram eroinin sahibi olduğu öne sürülen Ersin Z., polis tarafından her yerde aranıyor. Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir TIR'da domateslerin arasına gizlenmiş 230 kilo 300 gram ele geçirilmişti. 9 kişinin yakalandığı operasyonda ele geçirilen uyuşturucunun sahibinin firarda olan Ersin Z. olduğu iddia edildi. Polis ekipleri yaptıkları takip ve araştırma sırasında Ersin Z'nin tatil ve eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğraflarına ulaştı. İzine bir türlü ulaşılamayan ve polis tarafından her yerde aranan zanlı Ersin Z'nin yurtdışında olduğu tahmin ediliyor. Ersin Z'nin Matador Operasyonuyla yakalanan Urfi çetinkaya ile yakın arkadaş olduğu ifade edildi. çetinkaya'nın yakalandığı dönemde üzerine bulunan cep telefonunun Ersin Z. Adına kayıtlı olduğu belirtildi. Emniyette sorgusu tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title