Haberler

Bursa'da Gizemli Helikopter Polisi Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Bursa'nın Karacabey ilçesinde helikopter sesini duyan vatandaşlar 155 hattını aradı. Teyakkuza geçen polis, havadaki helikopteri takibe aldı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir helikopter polisi alarma geçirdi. Helikopter sesini duyan vatandaşların 155 hattını araması üzerine teyakkuza geçen polis ekipleri, havadaki helikopteri takibe aldı.

DÜŞÜRÜLMESİ TALİMATI VERİLDİ

Karacabey üzerinden geçen ve kime ait olduğu belirlenemeyen helikopter için polis ekiplerine önce uyarı ateşi açmaları ve helikopterin durmaması halinde vurularak düşürülmesi talimatı verilirken, helikopter Bursa istikametine doğru gözden kayboldu.

MARMARA 22 TEMMUZ'A KADAR SİVİL UÇUŞLARA KAPALI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SGHM) İstanbul'u da kapsayan Marmara bölgesinin bütün sivil hava araçlarının uçuşlarına kapatılması süresini 22 Temmuz'a kadar uzattığı öğrenildi.

BURSA'YI DA KAPSIYOR

Yasak sadece İstanbul'u değil Tekirdağ, Yalova ve Bursa'yı kapsıyor. Bu yasak yolcu uçakları ile ambulans, yangın söndürme ve polis gibi devlet hava araçlarını kapsamıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karacabey İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Kuş uçmaması lazım:

Salsaydınız F16 LARI PEŞİNE

3
2
yanıtYanıtla
Hayde Aslan Helikoptör:

Kisikliya Uzun Cobanin Ahirini Basina Yik

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title