Haberler

Helikopter Kazasında Kahreden Ayrıntı! Kız Çocuğu Enkazın İçinde Ağlıyormuş

Güncelleme:

Giresun'da düşen helikopterin enkazına ilk ulaşan görgü tanığı Mustafa Kır, bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü, anlattı.

Giresun'un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun'a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2'si asker, 5'i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı. İlçenin Tohumluk Yaylası'nda ormanlık alana düşen helikopter kazası ile ilgili bölge güvenlik çemberine alındı. Malatya'dan gelen Kaza kırım ekipleri çalışmalarını başlatmak üzeri Alucra ilçesinden kaza yerine hareket etti.

ENKAZIN ORTASINDA KALAN KIZ ÇOCUĞU AĞLARKEN BULUNMUŞ

Olayın tanığı olan vatandaşlar kazanın şokunu üzerinden atamazken, olayı anlatan görgü tanığı Mustafa Kır ise enkaza ilk ulaştığında bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü ve kucağına alarak kaza yerinden uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.

KAZA KIRIM EKİBİ İNCELEMELERE BAŞLAYACAK

Kaza'nın yaşandığı alana askerler tarafından kimse alınmazken kaza kırım ekibinin ise en yakın süre içerisinde olay yerine ulaşıp incelemelere başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Alucra Güncel Haberler

title