Haberler

Hekimhan İlçesi Grup Yollarında Yol Çizme Çalışmaları Yapıldı

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ulaşım açısından büyük önem taşıyan yol çizgilerinin çizilmesi konusunda da merkezde yürütülen çalışmaların aynısını kırsal bölgelerde de sürdürüyor.

Yol güzergahlarında trafik akışının düzenli bir şekilde sağlanması, yaya ve sürücülerin daha güvenli seyretmeleri amacıyla yön ve bilgilendirme levhalarının montajı ile yol çizgilerine büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yol çizme çalışmalarının daha düzgün, kaliteli ve uzun ömürlü yapılması bakamından yeni ve son derece modern bir yol çizme aracı alan Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde özellikle ana cadde ve sokaklarda sürdürdüğü yol çizme çalışmalarını, ilçelerde kendi sorumluluk alanına giren yollarda da yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Hekimhan ilçesinde; Büyükşehir Belediyesinin kendi sorumluluk alanına giren Söğüt, Kurşunlu, Delihasan Yurdu, Kocaözü ve Girmana grup yollarında yol çizme çalışmaları tamamlandı.

Yol çizme çalışmalarının yanısıra yön ve bilgilendirme levhaları ile ilgili çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi tarafından belli bir program doğrultusunda Malatya genelinde yapılacak.

Daha güvenli bir şekilde yolculuk yapıyoruz

Hekimhan İlçesi grup yollarında sürdürülen çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini belirten bölge sakinleri ile sürücüler, yol çizgilerinin çizilmesiyle birlikte daha güvenli bir şekilde yolculuk yapabildiklerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hekimhan Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title