Haberler

Hekimhan'da 6. Ceviz, Maden ve Kültür Festivali Düzenlenecek

Güncelleme:

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 6. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali yapılacak.

Hekimhan ilçesinde "6. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali" yapılacak.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin ceviz ve maden diyarı olduğunu söyledi.

Hekimhan Belediyesinin bu yıl 6'ncısını düzenlediği Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali'nin, 16-17 Ağustos'ta gerçekleştireceğini ifade eden Millioğulları, festivallerin yurdun dört bir tarafından ve yurt dışından gelenlerin kaynaştığı, hasret giderdiği ve yapılan etkinliklerle dostlukların pekiştirildiği önemli organizasyonlar olduğunu belirtti.

Millioğulları, festivallerin, Hekimhan'ın turizm potansiyelini artırdığını ve bu sayede ilçenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımının yapıldığını da vurgulayarak, "İlk olarak 2009 yılında düzenlenen Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali'nde üstün başarılar elde edilmesi, sosyal ve kültürel etkinliklerin tümünün bir arada başarılı organizasyonlarla halka sunulması, Hekimhan'ın ulusal ve uluslararası platformda tanıtılmasına yol açmıştır" diye konuştu.

Millioğulları, her yıl daha geniş katılımlarla gerçekleşen Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali ile Hekimhan'ın önemli turizm girdisine sahip olacağını da kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Aliseydi Millioğulları Hekimhan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title