Haberler

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'dan Yeni Sezon Yemeği

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü, 22 Kasım’da başlayacak 2015-2016 sezonu öncesi bir yemek programı düzenledi.

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Hekimhan Belediyesi Girmana spor Kulübü, 22 Kasım'da başlayacak 2015-2016 sezonu öncesi bir yemek programı düzenledi.

Malatya Öğretmenevi'nde verilen yemeğe Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Kulüp Başkanı Mustafa Nadir Kınık, futbolcular ve spor camiası isimler katıldı. Yemeğe katılanlara teşekkür eden Hekimhan Belediye Aliseydi Millioğulları, "Gecemize katılan siz değerli spor camiası mensuplarına teşekkür ediyorum. Başkanımızın da söylediği gibi futbolcularımızın başarılı mücadelelerinden dolayı çok mutlu oluyoruz. Biz de gençlerimizin futbolda başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada bu desteği vereceğiz. Elbette ki futbolda kazanan da olacak, kaybeden de. Ama centilmence olmanın yararına inanıyorum. Umarım bu çocuklarımız başarılı olur. Önümüzdeki hafta Pazar günü ligler başlıyor. Biz elimizden geldiği kadar maçlara katılım da sağlayacağız. Arkadaşlarımın çok büyük fedakarlıkla katkıları var. Bu bakımdan hepsine sonsuz teşekkür ediyorum ve şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulüp Başkanı Mustafa Nadir Kınık ise yaptığı açıklamada, "İnşallah bu sezon güzelliklere vesile bir lig izleriz. 1.Amatör Küme Futbol Ligi bu hafta sonu başlıyor. Umarım başarılı bir sezon geçiririz. Şimdiden tüm takımlara hayırlı bir sezon olması temennisinde bulunuyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliseydi Millioğulları Hekimhan Malatya Kınık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title