Haberler

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'dan Hakem Tepki

Son 2 yıldır 1.amatörde kurduğu iddialı kadrolarla şampiyonluk hedefleyen Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’da 12 hafta sonra gelen mağlubiyet moralleri bozarken, takımın antrenörü Ramazan Koç, müsabakanın hakemine tepki gösterdi.

Son 2 yıldır 1.amatörde kurduğu iddialı kadrolarla şampiyonluk hedefleyen Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'da 12 hafta sonra gelen mağlubiyet moralleri bozarken, takımın antrenörü Ramazan Koç, müsabakanın hakemine tepki gösterdi.

Eflatun beyazlı takımın antrenörü Ramazan Koçak müsabaka sonrası sert açıklamalarda bulundu. Koçak, müsabakanın hakemi Kerem Candaş'ın çaldığı düdüklerin oyuncularını tahrik ettiğini, ancak futbolcularının hakeme uymayarak mağlubiyete rağmen olgun davranıp, maçı tamamladıklarını söyledi.

" liderken bunları söylüyoruz"

Koçak yaptığı açıklamada, "Tabi buraya kadar gelmek kolay olmadı. Bir ilçenin kaderini bir hedef doğrultusunda getiriyorsunuz. Ancak maalesef sporcunuzun, belediye başkanınızın, yönetiminizin çektiği çile birkaç kişi tarafından gasp ediliyor. Hafta sonu bizi 1 - 0 mağlup eden Sanayispor'u tebrik ediyorum. Amacım onların galibiyetine gölge düşürmek değil. Takımımız maçı çevirmek adına birçok gol pozisyonlarından yararlanamadı. Sporcularımın büyük özverisi bize 3 puandan daha çok şey kattı. Ancak maçın hakemi futbolun önüne geçti. Eğer hakemin kafasına göre çaldığı düdüklerden dolayı sporcularım üslubuna bile dikkat etmeyen bu hakeme uymuş olsalardı maç bu şekil bitmeye bilirdi. Bu konuda oyuncularımı kötü hakem yönetimine uymayarak bilinçli hareket ettiklerinden dolayı kutluyorum. Bugün kaybettiğimiz için değil liderken bunları söylüyoruz. Konuşuyoruz ki hakem camiası ve ASKF yönetimi de kalan 2 kritik hafta ve play off'lar öncesi önlemini alsın. Hiç kimse Hekimhan'ı sahipsiz görmesin. Biz kimseden bir şey beklemiyoruz. Futbol adil oynansın, hak eden kazansın istiyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Koçak Ramazan Koç Hekimhan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title