Haberler

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları Göreve Başladı

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı seçilen Aliseydi Millioğulları, mazbatasını alarak görevine başladı.

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı seçilen Aliseydi Millioğulları, mazbatasını alarak görevine başladı.

Beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve meclis üyeleriyle birlikte Hekimhan Adliyesi'ne giden Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Hekimhan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz'dan mazbatasını aldı.

Daha sonra Hekimhan Belediyesi'ne geçen Millioğulları, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Altıkulaç'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Millioğulları, herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğini belirterek seçim süresi boyunca, seçim günü, sonraki günler ve geceler de çalışan herkese teşekkürlerini iletti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, "Hekimhan bu dönem oylarına sahip çıkma anlamında ciddi bir mücadele verdi. Bir haftadır da mücadele veriyor. Oylarına sahip çıktıkları için tüm Hekimhanlıları tebrik ediyorum. Hekimhan sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, herkesin bir arada kardeşçe yaşadığı örnek ilçelerden birisidir. Böyle örnek bir ilçeyi tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazandığımız için çok mutlu olduğumu Hekimhanlılarla gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Ali Seydi Millioğulları, Hekimhan İlçesi Güzelyurt beldesi belediye başkanı iken, 30 Mart 2014 yerel seçimi sonrasında Malatya'nın büyük şehir olmasından dolayı beldeler kapatılınca, Millioğulları Hekimhan ilçesi belediye başkanlığına aday olmuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aliseydi Millioğulları Hekimhan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title