Haberler

Hekimhan'a Yeni Belediye Hizmet Binası Yapılacak

Hekimhan ilçesine yeni belediye hizmet binası yapılacak.

Hekimhan ilçesine yeni belediye hizmet binası yapılacak.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Şehit Behçet Oktay Caddesi üzerine 6 bin 980 metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni belediye hizmet binası, 2 bloktan oluşacak. Modern çağın gerekleriyle tasarlanan binada müdürlükler vatandaşlara daha kaliteli ve daha çağdaş hizmet verebilecek.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni belediye hizmet binasını kamusal bir yaklaşımla ele alıp doğrudan tasarladıklarını söyledi.

Konferans salonunun vatandaşların günlük kullanımına karşılayacak şekilde tasarlandığını aktaran Millioğulları, şunları kaydetti:

"Belediye binasına, halk girişi, başkanlık ve meclis girişi, plaza ve konferans salonu girişi ortak meydandan sağlanacak. Katlar içinde bulunan ofis birimleri modüler çözülmüş olup ihtiyaca göre küçültülüp büyümeye uygun şekilde büro kullanımlarına göre tasarlandı. Bodrum katta oluşturulan çok amaçlı salon ise tiyatro, sinema ve konferans amaçlı tasarlanmıştır. Belediye ve plaza binası Hekimhan Taşhan'dan esinlenerek projelendirildi. İlçe halkının rahatlıkla kullanabileceği belediye binası, plaza, çok amaçlı salon ve günlük yaşama açık bir şekilde tasarlanmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Aliseydi Millioğulları Hekimhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
title