Haberler

Hekimhan'a 16 Milyon TL'lik Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin su ve kanalizasyon ile ilgili alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin su ve kanalizasyon ile ilgili alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Hekimhan ilçesi için hazırlanan yaklaşık 16 Milyon TL'lik projenin ihalesi yapıldı.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi'nin, Malatya genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade ederek, su ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları için MASKİ Genel Müdürlüğü'nün aralıksız çalıştığını söyledi. Başkan Çakır, "Geçtiğimiz günlerde Akçadağ, Doğanyol, Pütürge ve Hekimhan ilçesinin su ve kanalizasyon alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve yeni hatların yapılması için hazırlanan projeleri onaylayarak ihalesini yaptık. Bu ilçelerimizden Hekimhan için, 79 bin 057 metre kanalizasyon hattı yapımı, bin 592 adet muayene bacası yapımı, 3 bin 307 adet parsel bacası yapımı ve 298 metre yatay sondaj çalışması gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 16 Milyon TL'ye mal olacak olan bu kanalizasyon alt yapı çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Hekimhan ilçesinin merkezi başta olmak üzere ilçeye bağlı tüm mahallelerde kanalizasyon şebekesi olmayan yer kalmayacak. Zamanla içme suyu hattı döşeme ve atık su arıtma tesisi çalışmaları da yapılacak. Yaptığımız her çalışma vatandaşımızın rahatlığı için olacak. Son teknolojik malzemeler ile çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Yapılan her çalışma Hekimhan ilçesinin gelecek 30 yılını planlayacak şekilde olacak. Yaptığımız çalışmaların sonunda Hekimhan ilçemiz daha yaşanabilir bir ilçe olacak. Çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın çizdiği vizyon doğrultusunda çalışmalar yaptığını belirtti. Özdemir, "Yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Malatya genelinde su ve kanalizasyon alt yapısı ile ilgili sorunlu bölgelerimizi tespit ederek işe başladık. Daha sonra bunların giderilmesi için projelerimizi hazırladık. Şimdi ise bu projelerimizin ihalelerini yapmaya başladık. Hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yaparak, halkımızın rahat etmesini sağlamaya gayret edeceğiz. Zamanla Malatya genelinde su ve kanalizasyon alt yapısı olmayan hiçbir yerimiz kalmayacak" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Hekimhan Akçadağ Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title