Haberler

MHP'den Muhaliflere Çok Sert Tepki: Fırıldaklar, Tırtıl Bile Değiller

Güncelleme:

Genel Sekreter Büyükataman, "Fırıldaklar bilmelidir ki taşıma su ile değirmen dönmez." derken Semih Yalçın, "Kendilerini politikanın ipekböcekleri zannedenler, aslında tırtıl bile olamamıştır." dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Fırıldaklar bilmelidir ki taşıma su ile değirmen dönmez. Aramızda bulunuyorken partimizin lehine hiçbir hayırlı çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde hayır koalisyonuna katılıp çıldırmış gibi gezmeleri bir bakıma hayırsızlıktır" dedi.

Muhaliflere bir tepki de MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Yalçın, MHP aleyhtarlığının neden arttığına dair yaptığı açıklamasında tartışma yaratacak sözler söyledi. Yalçın, MHP'nin anayasa değişikliğinin önünü neden açtığının ileride daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

BÜYÜKATAMAN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada son günlerde referandum tartışmaları çerçevesinde MHP'nin yıpratılmasına yönelik söylemler olduğunu belirtti. Büyükataman, Milliyetçi Hareketin her devirde siyasi saldırıların hedefi olduğunu kaydederek, "Fitne ve fesatlarla içten çökertilmeye çalışılmıştır. Her dönemde birilerinin elleri sürekli Ülkücü Hareketin içinde olmuştur. Geçmişte yaşanan acı tecrübeler hafıza kayıtlarımızda durmaktadır. 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonrası Ülkücü Hareketin yeni bir siyasi parti çatısı altında varlığını sürdürmesinin engellenmesi için başvurulan oyunlar ve tezgahlar hafızlarımızda tazeliğini korumaktadır." ifadelerine yer verdi.

"BU FIRILDAKLAR BİLMELİDİR Kİ…"

"Dün Türkeş'siz MHP, MHP'siz Türkiye planlayanların yeni taktik ve oyunlarına direndik" diyen Büyükataman, şunları kaydetti:

"Şimdi de oyunları bozacağız, oyuncuları perişan edeceğiz. 2002 yılından başlayarak 'MHP'siz Meclis' için yapılan zorlamalar, sonuçsuz kalan karalama kampanyaları, yakılan fitne ateşleri, sahneye sürülen taşeronların, bunların hezeyanları ve nihayet 2009'da MHP'yi mahkeme yoluyla kayyuma teslim etmek için başlatılan hukuki süreçler de herkesin malumudur. Dünün Söğütözü fitnecileri bugün Nazım Hikmetçi olmuştur. Türkiye'nin dört bir yanından otobüsler kaldırarak yer sahibi belediyenin partisine mensup bindirilmiş kıtaları Ankara'ya taşıyan saçlarını değirmende ağartan bu zevata sormak gerekir. Bu değirmenin suyu nereden gelmektedir. Yine bu fırıldaklar bilmelidir ki taşıma su ile değirmen dönmez. Aramızda bulunuyorken partimizin lehine hiçbir hayırlı çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde hayır koalisyonuna katılıp çıldırmış gibi gezmeleri bir bakıma hayırsızlıktır. Bu davaya bir kez olsun hayırlı olmayanlar hayırcı olsalar ne çıkar? Biri çıkmış kongreyi toplayın da boy ölçümüzü alın diyor. Sizin boyunuzun ölçüsünü 15 Temmuz'da millet almadı mı? Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi kurun partinizi de görelim boyunuzun ölçüsünü. 15 Temmuz darbe planını aylar öncesinden, günler öncesinden bilen FETÖ mensuplarının tamamı niçin MHP kongresinde taraf olup, seferberlik ilan edip 'Kınalı Yapıncak'ı desteklemiştir? Soru bu kadar basittir."

SEMİH YALÇIN DA TOPA TUTTU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin anayasa değişikliğinin önünü neden açtığının ileride daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

Yalçın'ın açıklamasından dikkat çekenler şöyle:

"MHP aleyhtarları, kozasını kendi dokularına uygun olarak ören sabit yapılılarla, bunları taklit ederek kozasından kopan değişkenler olmak üzere iki farklı güruha ayrılmaktadır.

"TAPON MALLARI SATACAK BİTPAZARI KAPANDI"

Bu güruha mensup olan yazarçizer ve aydın takımı, geçmişte MHP'nin ve Türk milliyetçiliğinin en büyük düşmanı olmuşlar, camiamız ve mensuplarımız aleyhinde yazmadık yalan, söylemedik iftira bırakmamışlardır. Bunların tapon mallarını satacakları bitpazarları artık kapanmıştır.

"BAHÇELİ DEĞİŞİKLİĞİN MİMARI"

Bu düşmanlık ve husumetin nedeniyse Sayın Devlet Bahçeli ve MHP'nin; Anayasa değişikliğinin mimarı, güncel politikanın dominant aktörü ve amili olması, inisiyatifin ana muhalefet partisinin elinden kayıp gitmesidir.

"CHP, MÜZMİN MUHALEFET HASTASI"

Müzmin muhalefet, bir başkalaşım hastalığıdır ve bulaşıcıdır. CHP'yi müzmin muhalefet hastalığının kollarına iten akıl hocaları da aynı öngörüsüz, basiretsiz ve çapsız yazar çizerlerle eski Marksistlerin kalıntısı olan sözde aydın takımıdır.

"MAHDUT GÜRUHA DA BULAŞTI"

Bu takım; sari olan hastalıklarını, kendilerini MHP'li ve Ülkücü olarak tanımlayan mahdut bir güruha da bulaştırmış, başkalaşım geçirerek asıllarını yitirmelerine yol açmıştır.

"KOZADAN ÇOKTAN ÇIKTILAR"

Kendilerini MHP'li gibi lanse eden ama siyasi kozasından çoktan çıkmış olan müzmin muhalefetin değişim istemesinin sebebi, sözünü ettiğimiz bulaşıcı hastalığa yakalanmış olmalarıdır.

Müzmin muhalefetin, yakalandığı hastalığın mikrobunu nereden kaptığını anlamak hiç de zor değildir. Bunun için, geçmişte MHP düşmanı olmalarına rağmen bugün Türk milliyetçilerine ucu yanık mektuplar yazan köşe yazarları, yorumcular ve aydın taslaklarının yazı ve değerlendirmelerine bakılması yeterlidir.

"KENDİLERİNİ İPEKBÖCEĞİ ZANNEDİYORLAR, TIRTIL BİLE DEĞİLLER"

Değişimci müzminler; ülkücü fıtratın değişmezliğine inat, kozalarını beğenmeyip siyasi metamorfoz geçirenlerdir. Kendilerini politikanın ipekböcekleri zanneden bu güruh, aslında tırtıl kadar bile olamamıştır.

Müzmin muhalefeti bekleyen akıbeti görmek için MHP tarihine bakmak yeterlidir. Vaktiyle camiamızdan âlâyı vâlâ ile ayrılırken kendilerini Ülkücü olarak tanımlamakta, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş de dâhil geride bıraktıklarını da bozulmuş ve değişmiş olarak göstermekte beis görmeyenler, zamanla Ülkücü sıfatını terk etmekte de beis görmemişlerdir.

Son müzminler de zaman içinde başka siyasi birlikteliklere yelken açacak, farklı isimlerle kendilerini izah ve tarif etmeye başlayacaklardır.

"ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN ÖNÜNÜ NEDEN AÇTIĞIMIZ SONRA ANLAŞILACAK"

Diğer taraftan; MHP'nin neden Anayasa değişikliği sürecinin önünü açtığının ileride daha iyi anlaşılacağına, birçok meselede olduğu gibi bu konuda da MHP'nin haklılığının kabul ve teslim edileceğine şüphemiz yoktur.

"BUNLAR; FELAKET TELLALI, YIKIM VE KAOS BORAZANIDIR"

Şimdilerde sabitlerle değişkenler 'hayır demezseniz Cumhuriyet elden gider. Bahçeli yazık ediyor güzelim ülkeye' gibi karamsar ifadelerle zihin bulanıklığına, kafa karışıklığına ve ümitsizliğe zemin hazırlanmaktadır. Bunlar; felaket tellalı, yıkım ve kaos borazanıdır.

Bunların; kitleleri korku, telaş ve ümitsizliğe sevk ederek sonuç alma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. 16 Nisan'da galip gelecek olan da aklıselim ve feraset olacaktır.

"HAYIRSIZ VE BAHTSIZLARA MİLLET DERSİNİ VERECEK"

Hayırda hayır var, propagandası yapan hayırsız ve bahtsızlara, ümitsizlik ve karamsarlık tüccarlarına millet; referandumda 'evet' diyerek ders verecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Söğütözü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title