Haberler

Hebun Alipınar Süper Başarılı

Güncelleme:

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig lideri Hebun Alipınarspor'da 2- 1'lik Erganispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Ligde oynadığı 14 maçın tamamını kazanarak önemli bir rekora imza atan Hebun Alipınarspor, attığı 44 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü.


Hebun Alipınarspor'un deneyimli teknik patronu Mahmut Deri, ligdeki başarılarını camia içerisindeki birlik ve beraberliğe borçlu olduklarını söyledi.

Ligin 2. devresine Erganispor galibiyetiyle başladıklarını anımsatan Deri, güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet elde ettikleri için sevinçli olduklarını kaydetti. Kulüp başkanları Berat Kaya'nın kendilerine her türlü maddi ve manevi desteği verdiğine de işaret eden Deri, "sezon başında çok iyi bir ekip oluşturduk ve bu devrede oynadığımız 13 maçın tamamını kazanarak avantaj sağladık. Ligin devre arasında da önemli transferler yaparak kadromuzu daha da güçlendirdik. Çünkü Bölgesel Amatör ligdeki bir takımımızla baraj maçı oynayacağız. Eğer o maçı kazanamazsak bütün emeğimiz boşa gidecek. Bunun hesabını yaparak devre arasında çok önemli transferler yaptık. Transferlerimizin ne kadar önemli olduğunu Ergani galibiyetiyle gösterdik. Hedefe ulaşmak ve sevenlerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Erganispor galibiyetini taraftarlarımıza armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Erganispor Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title