Haberler

Hdp'ye Yapılan Saldırılara Kınama

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya İl Eşbaşkanı ve il yöneticileri, bugün yaptıkları bir basın açıklamasıyla HDP’ye yönelik saldırıların seçimin yaklaşmasıyla birlikte arttığını savundular.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya İl Eşbaşkanı ve il yöneticileri, bugün yaptıkları bir basın açıklamasıyla HDP'ye yönelik saldırıların seçimin yaklaşmasıyla birlikte arttığını savundular.

HDP il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında Bingöl ve Erzurum'da HDP'ye yönelik gerçekleştirilen saldırılar kınanırken, Malatya'da da gece yarısı imzasız ve HDP antipropagandası içerikli bildirilerin dağıtıldığı iddia edildi. HDP İl Örgütü adına basına açıklama yapan İl Eşbaşkanı Hasan Şahin, şunları söyledi:

"Bingöl'de bir arkadaşımızın öldürülmesi, akabinde Erzurum'daki miting alanına linç girişiminde bulunulması ve diğer olaylar endişe verici. Dün gece de Malatya'da sokaklara bildiriler dağıtılarak adeta partimize karşı bir linç girişimine varan bildiriler bunlar. Bunları şiddetle kınıyoruz. Bizimle ve partimizle hiçbir alakası yok." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Malatya Erzurum Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title