Haberler

HDP, Grup Toplantısını Cizre'de Yapacak

Güncelleme:

HDP, 11 Eylül'deki Meclis Grup Toplantısı'nı Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapma kararı aldı.

HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, "HDP'nin, PKK ile temas kurarak ateşkes ilan etmesini ve olmaz ise meşru savunma çizgisine çekilmesi önerisini gündemine alacağı" haberlerini yalanlayarak, bunun spekülasyondan ibaret olduğunu söyledi.

"GRUP TOPLANTISINI CİZRE'DE HALKIMIZ İLE YAPACAĞIZ"

Baluken, HDP olarak 11 Eylül'deki grup toplantısını Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapacaklarını belirterek, "Eş Genel Başkanlarımız ve milletvekillerimzin katılacağı grup toplantısını halkımız ile birlikte yapacağız. Cizre'de halkımızın üzerinde yoğun baskı, savaş ve saldırı var. Bunu kamuoyu ile paylaşmak ve OHAL durumunun getirdiği politik zemin olduğunu göstermek istiyoruz. Halkımız ile birlikte yürüttüğümüz mücadeleyi görünür kılmak, halkımızın yalnız olmadığı göstermek ve aktif destek çağrısı yapmak istiyoruz." diye konuştu.

ÇATIŞMA VE SALDIRILARIN YOĞUN OLDUĞU YERLERDE İNCELEME YAPACAKLAR

Baluken, grup toplantısından sonra ise HDP'nin Eş Genel Başkanları başkanlığında oluşturulacak iki heyetin son günlerde, çatışma, saldırı ve olayların yoğunlukta olduğu yerleşim yerlerinde 3-4 gün sürecek bir inceleme yapacaklarını da söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İdris Baluken Şırnak Eylül Cizre Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (116)

URFA:

HDPKK İNSANLARI CAHİL BIRAKMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR ÇÜNKÜ CAHİLLERİ DAHA KOLAY KANDIRIRSIN . BU YORUMUMU BEĞENMEYENLER ONLARDAN

59
43
yanıtYanıtla
Ali Veysel:

Unutmasın ki son toplantısını cehennemin dibinde yapacak. Allah belasını versin.

25
54
yanıtYanıtla
Batman lıMobil-IOS:

Cizre'de olmaz, Ermenistan a gidin asıl yetinize iyi mi kurben

45
16
yanıtYanıtla
türk:

bu hayinleri chp sözde atatürkcüler soktu meclise atatürkün heykelini bayramızı yakan soysuzları yazıklar olsun

40
19
yanıtYanıtla
Leya:

Gidin gidin insallah atilan o bombalarin altinda kalirsiniz toptan kurtuluruz...

31
26
yanıtYanıtla
Öz diyarbakirli:

Allah askina şu zerdüşt ü mansetlere tasimayin katil bu yav

24
25
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

kahrolsun. hdp

32
16
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Hdp zaten Pkkdır hainler doluşmuş konuya

28
20
yanıtYanıtla
ERMENİ:

Sizinleyiz Selahattin Başkan Ermenilerin liderisin sen.

15
31
yanıtYanıtla
Bitlis Norşen:

Adamsınız sonuna kadar sizinleyiz

16
30
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title