Haberler

HDP'nin Yeni Yönetimi Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Batman'da 2 hafta önce kongre ile iş başına gelen HDP Eş Başkan ve yöneticileri basın kuruluşlarını ziyaret etti.

HDP'nin yeni yönetiminden açıklama: Bu zor süreci de atlatacağız

Halkların Demokratik Partisi (HDP) yeni yönetimi basın kuruluşlarını ziyaret etti.

2 hafta önce gerçekleşen 1. Olağanüstü Kongre sonucunda İl Eş Başkanlığa gelen Fatma Kapalıgöz ile İkram İrgi ve yönetim kurulu basın kuruluşlarını gezdiler.

Gazetecilere son süreç ile ilgili görüşlerini dile getiren HDP İl Eş Başkanı İkram İrgi, bir çok zor süreci atlattıklarını belirterek, "Bu ağır ve zor süreci de beraberce, birlik-beraberlik anlayışıyla halkımızla beraber atlatacağımıza inancım tamdır. Yeni yönetim olarak akan kanın durması ve toplumsal barış için gayret sarf edeceğiz" dedi.

"KARMA ETNİSİTELİ YÖNETİM"

HDP'nin yeni yönetiminde Kürt, Laz, Arap kökenli ve Ezidi inançlı her çeşit fikirden insanların yer aldığını belirten HDP İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz ise ziyaret esnasında yaptığı açıklamada barış için partinin tüm yapısıyla çalışacaklarını belirterek "Ölümlerin yaşanmaması ve özgür bir ülkede özgürce yaşama uğruna çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title