Haberler

HDP Milletvekili Adayından DOSB'ye Ziyaret

Güncelleme:

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Nursel Aydoğan, temasları kapsamında Diyarbakır Organize Saniye Bölgesi(DOSB) Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

HDP Amed vekil adayı Nursel Aydoğan seçim çalışmaları kapsamında DOSB ziyareti kapsamında yönetimiyle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Milletvekili adayına Yenişehir Belediyesi Eş başkanı Selim Kurbanoğlu, HDP, DBP Yenişehir İlçe Eş başkanları ve parti yöneticileri eşlik etti.


Toplantıda konuşan Nursel Aydoğan Amed'in Kürt özgürlük direnişinde ayrı bir anlam taşıdığına değinerek "HDP olarak Türkiye'nin her bölgesinden oy alıyoruz. Ama Amed hem yürüttüğümüz Kürt özgürlük mücadelesinde merkez konumda olması hem de ulusal ve uluslar arası güçlerin gözü kulağı burada olması nedeniyle, Amed' te herkesten daha fazla çalışmak zorundayız "dedi.


Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın bir siyasi parti lideri gibi çalışmalar yürüttüğünü belirten Aydoğan, Erdoğan açılış adı altında AKP mitinglerini gerçekleştirerek halkla buluşuyor. Asıl amacın halka buluşma olmadığını, AKP'nin seçim propagandasını yapmak olduğunu belirtti.


Aydoğan, "Seçim kampanyasını HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı aşmaması üzerine kuran AKP'nin oyunları artık anlamını yitirmiştir. Kürt halkı bu tür oyunlara itibar etmediğini 7 Haziran akşamı tüm dünyaya duyuracaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Selim Kurbanoğlu Nursel Aydoğan Diyarbakır Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title