Haberler

HDP'li Vekilden Kürdistan Çıkışı: Bir Parça Eksikse Diğerleri de Yoktur

Güncelleme:

Suriye sınırına kazılan hendeği protesto etmek için düzenlenen yürüyüşte konuşan HDP'li Enise Güneyli, "Bir parça Kürdistan eksikse diğerleri de yoktur" dedi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Suriye sınırında askerler tarafından kazılan hendeği protesto etmek için düzenlenen yürüyüşünün ardından HDP'li Enise Güneyli açıklama yaptı.

"VATANIMIZ DÖRT PARÇADIR"

Önceki gün Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Suriye sınırında askerler tarafından kazılan hendeği protesto etmek için düzenlenen yürüyüşünün ardından olaylar çıktı. HDP Mardin Milletvekili Enise Güneyli, Nusaybin ile Kamışlı arasında hendek kazılmasını kabul etmeyeceklerini belirterek, hendek kazılmasının biran önce durdurulmasını istedi. Güneyli, "Vatanımız dört parçadır. Eğer bir parça yoksa diğerler de yoktur. Biz sınırların kalkmasını isterken iktidar sınırların arasını açmaya çalışıyor" dedi.

GÜNEYLİ: BİR PARÇA KÜRDİSTAN EKSİKSE DİĞERLERİ DE YOKTUR

HDP Mardin Milletvekili Enise Güneyli, Kürtçe yaptığı konuşmada Nusaybin ile Kamışlı arasında hendek kazılmasını kabul etmeyeceklerini, hendek kazılmasının biran önce durdurulmasını istedi. Güneyli, "Vatanımız dört parçadır. Eğer bir parça yoksa diğerleri de yoktur. Biz sınırların kalkmasını isterken iktidar sınırların arasını açmaya çalışıyor. Barışta ısrar ediyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde tel örgüler bile kalmazken bugün bu hükümet hendek kazıyor. Bu hendeklerin biran önce durdurulmasını istiyoruz. Kürdistan'ın kalbi tektir ve birlikte atıyor. Hiç kimse buna mani olamayacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enise Güneyli Mardin Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (163)

turk intikam tugayi...:

Ulan hala uyanamadiniz, yaziklar olsun, , adamlar 30 yildir kurdistan diyor siz anlamak istemiyorsunuz, , Burdan kurdlere de diyorum, ogle bir niyetiniz varsa, , 1 , Butun batidaki kurdler defolup gidecek , 2, ve bir kan dokulmeden kurdistani kuramazsiniz, Araplar SIIler, Turkmenler in izini olmadan orda bir kurdistani kuramazsiniz. . Hele TURKIYEDE HIC kuramazsiniz. . Aklinizi basiniza alin, , Katliam olur, , bunu bilin. . Bedel odenmeden ulke kurulmaz. .

111
46
yanıtYanıtla
BİXİCİ:

sınır bizim sınırımız ister duvar dikeriz ister asker , sana mı soracaz zevzek. . . beğenmiyorsan barzani amcana git. o sana kürdistan kurar orada oynarsın bu ikiyüzlü oyunlarını

59
43
yanıtYanıtla
misafir2121:

Kendini bilmezler yine çıkmış meydana kürtlere savuruyor. Azıcık akıllı olun adam olun her kürt pkkli değil bunu aklınızın bir köşesine yazın ona göre yorum yapın. ben aslen kürdüm Diyarbakırlıyım bu demek değildirki pkkyi destekliyorum bende hdpkk denen yaratıklardan nefret ediyorum tiksiniyorum biran önce bu güzel ülkemizi terkedip nereye giderlerse gitsinler onlar oldukça bu kavgalar devam edecek milleti öne sürüp arkadan provakasyon yaparlar ancak başkada bişey bildikleri yok zaten

70
17
yanıtYanıtla
Öyle değil mi?:

Tarihte Kürt Milleti diye bir millet, Kürt Devleti diye bir devlet, Kürdistan diye bir meleket yoktur. Kürtçülükte Kürdüstancılıkta sömürgen batı tarafından bölgeyi ve insanları yüksek sömürü için geliştirilmiş, bir sömürü projesi politikasıdır.

57
24
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

AMAÇ EN BAŞTAN BELLİ ZATEN, TÜRKİYEYİ BÖLÜP KÜRDİSTAN DEVLETİ KURMAK, BUNLARIN BÜTÜN AMACI BU. YOK BİLMEM KÜRT SORUNU, YOK BİLMEM KARDEŞLİK, YOK BİLMEM EŞİTLİK, BUNLAR BAHANE. BUNLARA OY VERENLER UTANSIN ÜLKEMİZİ BU İNSANLARA SATTIKLARI İÇİN.

68
13
yanıtYanıtla
CEZA:

Bu ucube kadın israilin uşaklığını yapan ermeniden başka bir şey değil.

59
19
yanıtYanıtla
VATANINI SEVEN Kürt:

Ulan sizin gibiler yuzunden kürtlügümden utanir oldum bu vatan kusura bakmayinda dört parca degildir tek vatan tek millettir kurdistani sizin basiniza yikmayi iyi bilirizde bekleyin zamani var

64
13
yanıtYanıtla
keko birleşik devletleri:

neyinize güveniyorsunuz dagda gezen üç beş çapulcuyamı yoksa ypgyemi . .

62
13
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

haberin balşığı o kadar art niyetle atılmış ki bende ne oldu acaba diye düşündüm biran kürdistan kelimesine alışın artık biz alttan aldıkça kardeşlik barış dedikçe ırkçılar daha da ırkçı oluyor artık kimse alttan almasın sizinle anladığınız dilden konuşacaz bize bir adım gelişeniz biz iki adım geliriz ama yok ırkçıyım ırkçı kalacam derseniz de paşa gönlünüz bilir

21
51
yanıtYanıtla
turan.:

KANLA ALINMIŞ TOPRAK DAVULLA ZURNAYLA VERMEYİZ RÜYADAN UYANIN TÜRK VATANDAŞI OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYIN.

62
5
yanıtYanıtla
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title