Haberler

HDP'li Vekil Şemsiyeyi Silah Zannetti, Sosyal Medya Sallandı

Güncelleme:

HDP milletvekili Asiye Kolçak, İstanbul'da bir adamın taşıdığı şemsiyeyi silah zannederek tweet atınca sosyal medyayı salladı.

HDP'li vekil Asiye Kolçak, İstanbul Maltepe'de Girne mahallesinde çektiği bir fotoğrafı Twitter'dan paylaştı. Kolçak paylaştığı fotoğrafta şemsiye taşıyan bir şahsı 'silah taşıyor' olarak gösterince sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

ŞEMSİYEYİ SİLAH SANDI

Fotoğraftaki sakallı şahsın omzundaki şemsiyeyi silah sanan vekil, "Omzunda silah kendinden emin bir şekilde dolaşan bu şahıs Maltepe Girne mah." yazdı. Vatandaşın şemsiyesini silah zanneden vekil sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

İşte HDP'li vekile Twitter üzerinden verilen tepkilerden bazılar;



Kaynak: Haberler.com / Güncel

ASİYE KOLÇAK İstanbul Maltepe Girne Teknoloji Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (202)

........:

kürtlere rahat yasam vermemek gerekiyor. kürtlere ait herseyi yakip yikmak lazim. zarar ziyan insanliga haykiri trav esti toplulugu

32
16
yanıtYanıtla
Bakış açısı:

Neden o kadar büyütüyorsunuz? Uzakta silahlı bir ışidliye benziyor!

34
12
yanıtYanıtla
dn:

Hayatında silahtan başka bişey görmediği için normaldir

40
2
yanıtYanıtla
fikir:

Fikriniz ne ise zikriniz o işte dua edin bu memlekette vijdan var yoksa aldığınız nefes haramdır

39
2
yanıtYanıtla
dersimli:

Siz türkler o kadar kürt düşmanısınızki nerde ne zaman katliam yapacağınız belli olmaz.seçimden önce Diyarbakır katliamını ne çabuk unuttunuz.bu yapmadığınız bişeymi masum insanlara karşı.milletvekilinin yaptığıda korkuyla bi alakası yok.ırkçı saldırıların devam ettiği türkiyede yaşıyoruz.bunlar normal abartıp salak salak yorumlar yazmayın.

5
35
yanıtYanıtla
HDPli travesti:

bu kadin kesin HDP lidir ayolllll. baska kimse boyle sapkinca dusunemez :) yadasin sapkinliklarimizin partisi HDP. travestilerin yegane partisi

33
7
yanıtYanıtla
DEVLET ÜL İSLAM:

Hdp liler böyle işte

24
15
yanıtYanıtla
lp2erkcö:

bu kırolarıda bu ülkede adam ettilerya ah akp ah bunları hem zengin ettin hemde başımıza bela

27
11
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

HERŞEYİ SİLAH OLARAK GÖREN ZAVALLI VEKİL AMAÇ BELLİ

33
3
yanıtYanıtla
akp:

hdp ırkçı bir parti

27
9
yanıtYanıtla
Tüm 202 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title