Haberler

Hdp'li Taşdemir Avrupa'dan Düşman Ithal Etmeye Başladılar

Dha ANKARA - HDP'li Taşdemir Avrupa'dan düşman ithal etmeye başladılarHDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Türkiye ve Avrupa ilişkileriyle ilgili İçeride düşman kalmayınca şimdi Avrupa'dan düşman ithal etmeye başladılar fakat bu halk artık düşman ve düşmanlık yorgunu.

Dha ANKARA - HDP'li Taşdemir Avrupa'dan düşman ithal etmeye başladılar

HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Türkiye ve Avrupa ilişkileriyle ilgili İçeride düşman kalmayınca şimdi Avrupa'dan düşman ithal etmeye başladılar fakat bu halk artık düşman ve düşmanlık yorgunu. Halklar ve özellikle biz kadınlar kin ve nefret duymadan, ötekileştirilmeden birbirimizin yüzüne bakmak, birbirimize saygı ve güven duymak istiyoruz dedi.

HDP'li Dirayet Taşdemir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, anayasa değişiklik sürecine kadınların dahil edilmediğini savunarak, eleştirilerde bulundu. Referandum sürecinde, kadınların görüşlerinin kamuoyuyla paylaşmasının engellendiğini ileri süren Taşdemir, AKP, ülkede herkesi birbirine düşmanlaştırdı. İçeride herkes en az bir kere düşman olmaktan nasibini aldı. İçeride düşman kalmayınca şimdi Avrupa'dan düşman ithal etmeye başladılar fakat bu halk artık düşman ve düşmanlık yorgunu. Halklar ve özellikle biz kadınlar kin ve nefret duymadan, ötekileştirilmeden birbirimizin yüzüne bakmak, birbirimize saygı ve güven duymak istiyoruz. 16 Nisan'ı, bize kin, nefret, ölüm ve şiddet dışında bir şey vaat etmeyen bu zihniyete dur demek için tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Hayırlarımızın bir arada olması hepimizi özgürleştirecek ve bu ülkeyi daha demokratik yapacaktır. Kadınlar olarak hep birlikte yan yana durarak 'hayır'ı çoğaltacağız ve mutlaka kazanacağız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dirayet Taşdemir Ağrı Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title