Haberler

HDP'li Mithat Sancar, Nobel Ödülü Alan Kuzenini Anlattı!

Güncelleme:

2015 Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın akrabası HDP'li Mardin milletvekili Mithat Sancar, çok mutlu olduklarını belirtti.

2015 Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın akrabası HDP'li Mardin milletvekili Mithat Sancar, çok mutlu olduklarını belirtti. Mithar Sancar, Aziz Sancar'ın babasının, kuzeni olduğunu açıkladı.

"BU ÖDÜLÜ ALMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ"

HDP'li Mardin milletvekili Mithat Sancar, akrabası Prof. Dr. Aziz Sancar'ın 2015 Nobel Kimya ödülünü alması ile ilgili duygularını anlattı. Aziz Sancar'ın babasının kuzeni olduğunu belirten Mithat Sancar, kendisini amcaları olarak gördüklerini ve aile bağlarının yakın olduğunu ifade etti. Aziz Sancar'ın erken yaşlarda ABD'ye giderek, kendisini bilime adadığına dikkat çeken Sancar, "3-4 yıl önce Aziz Sancar'la Koç bilim ödüllünü aldığında görüştük. Bu ödülü alması beni çok mutlu etti. Bütün bunların çok sevindirici olduğunu tekrar tekrar söylememe gerek yok. İnsanlık için bu kadar emek sarf eden hayatını bu çalışmalara adayan bir insanla akraba olmak, aynı topraklarda büyümüş olmak ve aynı aile bağlarında yetişmiş olmak beni de gururlandırıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mithat Sancar Mardin Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

GERÇEK:

Prof. Dr. Aziz Sancar ayyıldızlı bayrağımızla çekilmiş sayısız foto yayınlayarak, hdp yandaşı olmadığını Türk olduğunu söyledi. Siz daha neyin kafasındasınız hdpkk :)) hem bu kadar zeki biri asla pkk oyununa gelmez.

51
10
yanıtYanıtla
hdp ayak mantarıma kurban olsun:

Eee ne yapak yani? Onu da o beyni de efalini de YARATAN ALLAHTIR. Şimdi bunu da gurur vesilesi yaparlar. Ölümsüzlüğe çare bulabilir mi? NO,NO...

4
49
yanıtYanıtla
Serhat korkmaz:

Öyledir zaten insan birşeyden mahrum kalmışsa başkasına laf atar...Aynen bu boş insan gibi milletin başarısına laf atar.Kafım bu yorumu yapan faşit milliyetçiyedir...Hitler kalıntısı...

yanıt0
yanıt0
Z:

KISKANMA KERESTE :))

yanıt24
yanıt8
MardinliMobil-IOS:

ARKADAŞLAR AZİZ SANCAR BENİM AKRABAMDIR KÜRT DEĞİLDİR ÖZ ARAPTIR YANİ VATANINA MİLLETİNE VE BAYRAĞINA BAĞLI BİR TÜRK VATANDAŞI KİMSE KENDİSİNE PAY BİÇMESİN MİTHAT SANCARIN MARDİNİN ARAPLARIYLA BİR İLGİSİ YOK ASİMİLE OLMUŞ BİR HDP UŞAĞI

25
27
yanıtYanıtla
21liceli:

saraydaki bu haberi duymasın çok kızar hata kıyameti koparır neden verdiniz kürde diye

37
6
yanıtYanıtla
yildiz:

di disinin didisinin akrabasi. BIZDE ADEM ILE HAVVANIN AKRABASIYIZ

17
24
yanıtYanıtla
necmi:

sen gibi terörsit olmamış bak. . adam ülkesine bağlı ve ülkesine ödül kazandırdığı için mutlu. . ama sen ülkeyi bölersen mutlu olursun ancak dimi. .

10
19
yanıtYanıtla
artvinli:

bu ülkede kim özgürlük dediyse hak hukuk dediyse ya terorist ya vatan haini bölücü ilan edildi.

yanıt17
yanıt7
Adanalı:

Çakallar da vatan millet sakarya dedi deveyi yedi.

yanıt4
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title