Haberler

Hdp'li Milletvekilleri Operasyon Bölgesine Gitti

Cudi Dağında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı bilgisi alan HDP’li milletvekilleri, canlı kalkan eylemi başlatmak için operasyon bölgesine gitti.

Cudi Dağında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı bilgisi alan HDP'li milletvekilleri, canlı kalkan eylemi başlatmak için operasyon bölgesine gitti.

Aralarında Milletvekilleri Mehmet Ali Aslan, Enise Güneyli, Ferhat Encü, Leyla Birlik ve Aycan İrmez'in de bulunduğu grup, güvenlik güçleri ile teröristler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı Cudi Dağına gitmek üzere sabah saatlerinde DBP Şırnak İl Örgütü önünde bir araya geldi. Araçlarıyla yola çıkan grup, kent girişinde güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Burada uzun süre polis ve askerle görüşen HDP'lilerin geçişine izin verilmedi. Bunun üzerine grupta yer alan milletvekilleri, güvenlik barikatını aşarak, operasyon bölgesinde bulunan PKK mezarlığına doğru harekete geçti. Heyet, bir süre sonra mezarlığa ulaştı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mehmet Ali Aslan Şırnak Cudi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title