Haberler

Hdp'li Irmak'tan Demir Ailesine Taziye Ziyareti

HAKKARİ (İHA) – Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Selma Irmak, Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Muhammet Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sabah saatlerinde DTK Eş Genel Başkanı ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, HDP İl eş başkanları Metin Besi ve Fatma Armut ile çok sayıda partili, 10 Ekim tarihinde Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Bağışlı köyünden üniversite öğrencisi Muhammet Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Irmak ve beraberindekiler, Muhammet Demir'in annesi Ayşe Demir'in elini öperek bir süre sohbet etti. Anne Demir ile yakından ilgilenen Irmak, "Ülkenin dört bir yanından sadece barışı haykırmak için oraya gidenlere fırsat vermediler. Ama biz onların anısına sahip çıkıp barışı getireceğiz" dedi.

Muhammet Demir'in ruhuna fatiha okundu. Irmak ve beraberindekiler daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Akçalı köyüne gitti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Muhammet Demir Selma Irmak Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title