Haberler

Hdp'li Buldan ve CHP'li Tanrıkulu, Cumartesi Annelerinin Eylemine Katıldı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, ’Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’ndaki eylemine katıldı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 'Cumartesi Anneleri'nin Galatasaray Meydanı'ndaki eylemine katıldı.

Galatasaray Meydanı'nda her cumartesi günü kaybolan yakınlarının bulunması için kamuoyu oluşturan 'Cumartesi Anneleri'nin eylemine Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katılarak destek verdi. Eylemde bir açıklama yapan HDP'li vekil Buldan, annelerin mücadele etmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Ülkede eğer bir savaş yaşanıyorsa bu annelerin mücadelesi ile sona erecek. Ülkede yine operasyonlar var karışlık var. Yine anneler ağlıyor, yine çocuklar öldürülüyor. Gencecik yürekler toprağın altına gömülüyor. Ama şu çok iyi bilinsin ki bu savaşı anneler bitirecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Galatasaray Meydanı Pervin Buldan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Ulan, bu CHP nin cenaze namazı kılınmaz. Halaçoğlu az demiş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title