Haberler

HDP'li Beştaş; Anıtkabir'e İlişkin Tehdit Ciddiye Alınmalıdır

Güncelleme:

HDP'li Meral Danış Beştaş, "Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır. Gerekli yetkilerin kullanılması mecburidir." dedi.

HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Anıtkabir'e IŞİD'in saldırı düzenleyeceği iddialarına ilişkin "Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır. Bu konuda kapatarak panikleterek bu işi önlemek yerine oraya gidişi önlemek yerine gerekli yetkilerin kullanılması mecburidir." dedi.

HDP'li Beştaş, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında Adana'daki cezaevlerinde meydana gelen sıkıntıları anlattıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'e IŞİD'in saldırı düzenleyeceği iddiası için Beştaş, "Devlet isterse, en etkin tedbirleri alırsa bunların önlenebileceği kanaatindeyiz. Daha öncesinde Ankara'daki patlamaya ilişkin çıkan bilgi ve belgelerden, Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır. Bu konuda kapatarak panikleterek bu işi önlemek yerine oraya gidişi önlemek yerine gerekli yetkilerin kullanılması mecburidir" ifadelerini kullandı.

MHP KURULTAYINA YAPILAN MÜDAHALELER...

MHP'deki kurultay sürecine ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine Beştaş, şöyle konuştu: "Neden yargıya güvenilmemesi gerektiğini en önemli resimlerinden birisidir MHP kurultayına yapılan müdahaleler. Bunlar normalleştirilmeye çalışılıyor. MHP'den bağımsız bir şekilde söylüyorum bunu. Bu demokrasilerde olmaması gereken uygulamalardır. Açıkça her taraftan karşılıklı suçlamalarla hukuksuzluk ayyuka çıkmıştır

GENEL KURULA GİDECEĞİZ VE SÖZLERİMİZİ SÖYLEYECEĞİZ

Dokunulmazlıkların kaldırılması teklifinin yarın Genel Kurul'a getirileceğinin hatırlatılması üzerine Beştaş, "Genel Kurula gideceğiz ve sözlerimizi söyleyeceğiz. Sorun HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırılmasına karşı çıkması meselesi değil. Parlamento hukukuna sahip çıkıyoruz biz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Danış Beştaş Anıtkabir Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

HDPLİYİM:

EVEETT HEP BERABER ULUYUNN IRKÇILARRR

6
3
yanıtYanıtla
General Keyboard:

Evet, HDP''nin Kemalist kimliği kendini her yerde ortaya koyuyor. Kürtler de birilerinin derdinin Kürt kimliği falan olduğunu sansınlar. HDP''nin en Kemalist partilerden bile daha duyarlı davranması sizi hiç düşündürecek mi?

5
3
yanıtYanıtla
General Keyboard:

Valla hoşuna gitse de gitmese de, HDP ve PKK yöneticileri Kemalisttir. Halk ve onları destekleyenler değil. Ama gerçek bu, Kürtler de Türkler de bunu bilmelidirler.

yanıt3
yanıt2
SAYIM MEMURU:

yaptigimiz sayimlara göre ülkemizde kemalitlerin sayisi yüpzde/10 civarindadir yani azinliktirlar, kürtlerin cogunlugu dindardir. yani dindarlar ülkemizin cogunlugunu olusturmaktadirlar, artik bu ülkede demokrasi tam anlamiyla islemeli ve azinliklar seslerini cogunluklardan fazla cikarmamalidir hadlerini bilmelidirler.

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAYGI DEĞER KENAN EVREN PAŞA UYANSIN O TÜRKİYEYİ İYİ KORUMASINI BİLİR ASLAN YÜREKLİ REYSİ CUMHUR KENAN PAŞA KENAN EVREN PAŞA ÇOK YAŞA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title