Haberler

HDP Kocaeli'de seçim öncesi hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Kocaeli seçim sonuçlarına günler kala Demirtaş'tan Kocaeli mitingi yorumu.HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Taksim Kabe'mizdir' sözünü söylediğimi ispatlasınlar istifa ederim." dedi ve bölgede yapılan mitingden oldukça memnun ayrıldıklarını söyledi.

öncesi liderlerin bölgedeki çalışmaları hız kazandı. HDP'nin Kocaeli mitinginde iş günü olmasına rağmen çok kalabalık bir miting yaptığını söyleyen Demirtaşöncesi bölge halkının desteğinden memnun.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürekli gündeme getirdiği "Bunlar Taksim Kabe'mizdir diyor" eleştirisine "Taksim Kabe'mizdir' sözünü söylediğimi ispatlasınlar istifa ederim" diyerek yanıt verdi.

"KOCAELİ'NDE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Balıkesir mitingi çok coşkuluydu. Muğla'da mesela 5 bin kişi vardı ama oralardaki coşku heyecan inanılmazdı. Kocaeli'nde şaşırdım çok kalabalıktı, iş saatiydi ve kalabalıktı bu beni şaşırtmıştı. Hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Türkiye'nin en kalabalık mitingini Kazlıçeşme'de yapacağız.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Selahattin Demirtaş Taksim Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title