Haberler

HDP Hakkari Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Güncelleme:

HDP'den 1 Kasım seçimlerinde Hakkari milletvekili seçilen Selma Irmak, Abdullah Zeydan ve Nihat Akdoğan mazbatalarını aldı.

Hdp'den 1 Kasım seçimlerinde Hakkari milletvekili seçilen Selma Irmak, Abdullah Zeydan ve Nihat Akdoğan mazbatalarını aldı.

İl Seçim Kurula'na giderek mazbatalarını alan HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, seçim boyunca kendilerini destekleyen Hakkari merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca halkına teşekkür etti. Irmak, şöyle devam etti:

"Bugün halkımızın bize verdiği emaneti aldık. Hayırlı olsun diyoruz. İnşallah vekilliğimiz barış ve kardeşliğe vesile olur. Bu temennilerle mazbatalarımızı aldık. Halkımızın bize teslim ettiği iradeyi ve gösterdeği teveccühten dolayı bu görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret edeceğiz. Halkımızın gösterdiği bu fedakarlığı bizler de karşılıksız bırakmayacağız. Halkımıza karşı mahcup olmamak için elimizden geleni yapacağız. Bu kanın durması için bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de parti olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız."

HDP Hakkari milletvekilleri Nihat Akdoğan ve Abdullah Zeydan da kendilerine oy verenlere teşekkür etti. Milletvekili Zeydan, "Bizim önümüzde demokratikleşme adına anayasa değişlikliği süreci var. Biz Türkiye'nin barışına ve demokrasisine katkı sunmak adına, HDP olarak barışı getirme adına üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Abdullah Zeydan Selma Irmak Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title