Haberler

HDP Grup Başkanvekilleri: Oy Oranımız Yüzde 10,5

Güncelleme:

HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini söyledi.

HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, kişsiel Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini belirttiler.

"ÇOK MERAK EDENLERE SÖYLEYELİM"

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini duyurdu.

Baluken, resmi Twitter hesabından "Çok merak edenlere söyleyelim: Kobane ve SYRIZA zaferlerinden önce yapılmış güvenilir anketlerde HDP, yüzde 10.5'i geçmiştir. Gerisini siz düşünün." dedi.

"HDP'NİN OY ORANU YÜZDE 10,5"

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan da Twitter hesabı üzerinden "Yaptırdığımız bir ankette HDP'nin oranı yüzde 10.5.Türkiyenin demokratikleşmesi için yüzde 15'lere çıkmamız lazım" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Pervin Buldan İdris Baluken Twitter Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (270)

diyarbakirli:

Insallah 5 in altida oy alirsiniz

33
46
yanıtYanıtla
FLERON:

türk milletinin düşmanlarına oy verenlerin allah belalarını verir inşallah. . .

28
37
yanıtYanıtla
MALATYALImobilWeb@haberler.com:

Eski bir akpli olarak Bu seçimde hdp den yana kullanacağım oyumu inşallah şimdilik hdp kadar tutarlı bir parti yok bence

34
28
yanıtYanıtla
KonyalımobilWeb@haberler.com:

Eski bir Akpli olarak oyumu bu sefer hdp,ye verecem Ailem bana karsı cıkyor ama olsun ben dogru bildigimden sasmayacagım....

31
28
yanıtYanıtla
objektif30:

erdoğanın kobane düştü düşecek dediği gün bütün kürt seçmenlerini kaybetmiştir

41
18
yanıtYanıtla
İstanbul 7 beni:

Değerli kardeşlerim, bana söyleyin, lütfen: HDP, meclise girdiğinden beri, Şehit cenazesi geliyor mu? Savaşa giden paralar ülke ekonomisine akıyor ne güzel. Allah''tan korkun. İftira atmayın. Genclerimiz, çocuklarımız ölmesin. Huzur içinde yaşayalım. HDP daha ne yapsın. Eğitim hakkı ve Kültürel haklar istiyor. Bu da normaldir.

49
10
yanıtYanıtla
laz:

sen kesin hedb lisin o yüzden konuşuyon birde açılımdediniz açılımı bile sabote ettiniz yakında siz aponun bile duşarı çıkmasını istersiniz

yanıt4
yanıt7
HAYATI BELEŞ LOO BUNLARIN:

KARAMANIN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU BABOŞ, , BUNLARIN İSTEDİKLERİ ÖZERKLİK VERECEKSİN MALİYEDEN MINGIRI YEYİP ZIÇACAKLAR HERTÜRLÜ GİDERİDE BİZE YIKACAKLAR . . . ÖYLE BİR MEMLEKET VARSA BENDE GİDEYİM

yanıt6
yanıt20
xxl:

Apo''nun dışarı çıkması kötü mü olur sence? Bence dışarı çıkmalı zaten. . . O sonuçta bir davanın lideri değil mi?

yanıt11
yanıt3
HaziranmobilWeb@haberler.com:

Bu sene ilk defa oy kullnnyorum Bir alevi olarak chpnin bizi temsil ettigine inanmyorum..O yuzden oyumu hdpye verecem

35
24
yanıtYanıtla
Tüm 270 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title