Haberler

Hdp Göllüce Seçim Bürosuna Miting Gibi Açılış

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren HDP’li milletvekili adayları düzenlenen törenle Göllüce seçim bürosunu açtı.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren HDP'li milletvekili adayları düzenlenen törenle Göllüce seçim bürosunu açtı.

Miting gibi bir açılış töreninin yapıldığı Göllüce'de halka seslenen HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, "Halkımız 7 Hazirana hazır, iktidar yürüyüşüne çıkan HDP Türkiye'nin özgürlükler adına önünü açacaktır" dedi.

Gaziantep'in değişik bölgelerinde yoğun geçen seçim çalışmalarıyla Ak Parti ile seçim yarışını sürdüren HDP seçim büroları açmaya devam ediyor. Göllüce Semtinde açılışı mitin gibi bir kalabalıkla yapılan büro açılışına katılan HDP milletvekili adayları seçmenlere barış mesajları verirken, HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci de yaptığı konuşmada halkın 7 Haziran zaferine hazır olduğunu söyleyerek "7 Haziran Türkiye'nin karanlıklardan aydınlığa kavuşacağı, topraklarımızda demokrasinin hakim olacağı önemli bir zafer günüdür. Halkımız zafere hazırdır. Bizlerde bu zaferin TBMM'ne taşınması için hazırız. Türkiye'nin barış ve huzuru HDP'nin iktidar yürüyüşü sonucu elde edeceği zaferle taçlanacaktır. Özgürlüklerin adresi HDP TBMM'de halkların özgürlüğü, dillerin özgürlüğü, düşüncelerin özgürlüğü, insanlığın özgürlüğü için mücadelesini sürdürecektir. Katıldığımız bütün toplantılarımız miting havasında geçmektedir. Bu meydanlarda taşıma kalabalıklar yoktur. Bu meydanlarda zafere susamış halkımız bulunmaktadır. 7 Haziran sadece bizler için değil Türkiye için zafer günü olacaktır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Türkiye Göllüce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title