Haberler

HDP Genel Merkezi'ne Silahlı Saldırıyla İlgili 1 Zanlı Tutuklandı

Güncelleme:

HDP Genel Merkezi'ne yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı.

HDP Genel Merkezi'ne yönelik silahlı saldırıya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı.

SAVCIYA İFADE VERDİLER

Saldırının failleri oldukları iddiasıyla gözaltına alınan K.B.Ş. ve B.K, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince getirildikleri Ankara Adliyesi'nde, soruşturmayı yürüten Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu'nda görevli cumhuriyet savcısına ifade verdi.

BİR ZANLI TUTUKLANDI

Savcı, zanlılardan K.B.Ş'yi tutuklama, B.K'yi ise hakkında adli kontrol uygulanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

K.B.Ş, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından "halk arasında korku, panik yaratmak amacıyla silahla ateş etmek" suçundan tutuklandı. Zanlının, "zorla bir siyasi partinin faaliyetini engellemek" suçundan tutuklanması talebi ise reddedildi.

EYLEM NEDENİ AĞRI'DAKİ OLAYLARMIŞ

B.K'ya ise savcının talebi doğrultusunda adli kontrol uygulanması kararlaştırıldı. Adli kontrol kapsamında zanlının yurt dışına çıkışının yasaklandığı ve karakola imza vereceği öğrenildi. Zanlı K.B.Ş'nin ise hakimlikteki sorgusunda " Ağrı'daki olay nedeniyle eylemi gerçekleştirdiğini" söylediği iddia edildi.


GAZETECİ DARP EDİLDİ

Zanlı K.B.Ş. polis eşliğinde cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılırken, dışarıda bekleyen bir grup, "Bozkurt Berkay" sloganları attı. Bu sırada, zanlıyı görüntülemeye çalışan bir gazeteci, grupta bulunan bazı kişilerce darp edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (112)

MHP KONYA cCcMobil-IOS:

Bozkurtlar olmasa meydan ite kopege kalacak. Iyiki varsiniz milliyetciler.

69
107
yanıtYanıtla
kagizmanMobil-IOS:

oglum evinin icinde her horoz öter eyer sizin icin türkeyenin her yeri vatan topragiysa buyrun doguya gidin hakari kars van diyarbekir urfa şirnak eyer gidemiyorsanz bilin orası size ait deyil biz kürtler her yerdeyiz ama siz faşolar sadece evinizin önünde erkeklenirsiz bu erkeklik deyil

81
25
yanıtYanıtla
bir insan:

ağrı olayı bahane bu asalaklar vatan hayinidir kürdünde türkünde en büyük düşmanlarıdır gereken ceza verilmelidir

64
39
yanıtYanıtla
JANA DILAmobilWeb@haberler.com:

BEN SİZE DEMEDİM Mİ KESİN ÜLKÜCÜDÜR... HDP, AKP VE MHP NİN HEDEFİNDE...

45
54
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Sıkıysa gelde Doğuda saldırın sahte kabadayılar sizi ...

68
26
yanıtYanıtla
kmobilWeb@haberler.com:

Bu itlerdir asıl teröristler.

31
43
yanıtYanıtla
demokratmobilWeb@haberler.com:

Bunlar yermi senedir alışmışlar üniversite basar veya birini linç ederler ....karakola gider çay kahvesini içer gider evine ....şimdi ne olur ..birşey çıkmaz tabi ...

26
44
yanıtYanıtla
türk oğlu türkMobil-ANDROID:

bozkurtlar ölmez bu vatanda bölünmez

28
35
yanıtYanıtla
Kağızmanlı KINA yakMobil-IOS:

Eğer Türkler Doğu'ya gidemiyorsa, bu doğudakilerin vahşi sırtlan göstermez mi? Siz Batıya gelebiliyorsanız bu batıdakilerin insan OLDUĞUNU gösterir malo.

25
36
yanıtYanıtla
N.B.CmobilWeb@haberler.com:

VATAN MİLLET BAYRAK İÇİN... EN ÖNEMLİSİ EZAN İCİN DİN İÇİN.... OYLAR SAĞ PARTİLERE....SOL HAİNDİR,BEYNAMAZDİR...OY DEĞİL SELAM BİLE VERMEYİN......

9
51
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title