Haberler

Hdp Genel Merkezi'ndeki Bıçaklı Saldırı

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, HDP İl Binası'nda gerçekleşen saldırıya ilişkin olarak, "7 tane bıçak darbesi almış. Şuanda il binamızın kapısından asansörden merdivenlere ve neredeyse odalara kadar ciddi kan izleri mevcut" dedi.

HDP İl Binası'nda yaşanan bıçaklı saldırıya ilişkin ilk açıklama geldi. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Beştaş, delillerin tümünü çıplak bir şekilde gördüklerini belirterek, "Bu sabah çok korkunç bir saldırıyla Parti Meclis Üyemiz Ahmet Karataş il binamızda saldırıya uğradı. Şu anda bizde MYK ve Parti Meclis üyelerimizle birlikte olay yerini gezdik. Delillerin tümünü çıplak bir şekilde gördük. HDP olarak bu delillerin tümünün aynısını alıyor ve takip ediyoruz. Çünkü bu ve benzeri cinayet girişimlerini delillerin nasıl ortadan kaldırıldığını yıllardır öğreniyoruz. Şu anda arkadaşımız hastanede ve ameliyat edilecek. Umarız sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler alırız. Çelişkili beyanlar alıyoruz. Hem hayati tehlikenin olduğu hem de zaman zaman iyiye gittiği yönünde. 7 tane bıçak darbesi almış. Şu anda il binamızın kapısından asansörden merdivenlere ve neredeyse odalara kadar ciddi kan izleri mevcut. Oradaki delillerin karartılmaması için kimse içeri alınmıyor. Kamera kayıtlarını izledik. Aslında bu delillerle çok kısa bir sürede teşebbüs eden saldırganın yakalanması gerekiyor. Bu saldırılara zemin hazırlayanlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bu çok ciddi bir tehlikedir. Bu tehlikeye işaret etmek istiyoruz. Saldırganın yakalanabilmesi için gerekli bütün veriler mevcuttur. Her an yakalanmasını bekliyoruz. Neden geldiğini bilmiyoruz. Saldırmaya geldiği kesin ama" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Meral Danış Beştaş Ahmet Karataş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title