Haberler

Hdp Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci,

HDP Gaziantep Milletvekili Adayları, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Halfetililer Derneği ve Karşıyaka semtindeki esnafı ziyaret etti.

HDP Gaziantep Milletvekili Adayları, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Halfetililer Derneği ve Karşıyaka semtindeki esnafı ziyaret etti.

HDP heyeti, Türkiye'nin işlem hacmi açısından en büyük borsaları arasında yer alan Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Borsa yöneticileri ile görüştü. Borsa yöneticileri, GTB ve ekonominin genel durumu hakkında bilgi verdi. HDP Milletvekili Adayı Osman Demirci, Gaziantep Ticaret Borsası'nın tarıma yön veren kuruluşlar içerisinde yer almasından mutluluk duyduklarını belirtti. HDP'nin ekonomi politikaları ile ilgili bilgi veren Demirci, "İş dünyası sıkıntılı günler geçiriyor. Sadece ekonomide değil, güvenlik, adalet, eğitim, sağlık, her alanda sorunlarımız var. En önemli sorunlarımızdan biri de çözüm süreci. Çözüm süreci başarıya ulaşırsa, diğer sorunlar kendiliğinden çözülecektir. Artık kaynaklarımız silahlara değil, yatırıma, üretime, istihdama, ihracata harcansın istiyoruz" dedi.

HALFETİLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET

HDP heyeti Gaziantep'te yaşayan Halfetili vatandaşlarla da buluştu. Demirci, Halfetililer Derneği ve esnafı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,HDP'nin, din, mezhep, felsefi görüş ayrımı yapmaksızın, tüm halkların ve inançların kendilerini özgürce ifade etme haklarını savunduğunu söyledi. Demirci, "Bu coğrafyada yaşayan tüm ırk, din, dil ve inançlara sahip insanlarımızın hepsini eşit derecede kucaklıyoruz. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Kimsenin kimseyi hor görmediği, değiştirmeye çalışmadığı, olduğu gibi kabul ettiği bir ülke özlemimiz var. HDP, Hiçbir baskıya maruz kalmaksızın farklılıklarıyla birlikte kendi varlığını korumasını, geliştirmesini, eşit ve özgür yurttaşlık hukuku içerisinde istediği gibi yaşamasını temel bir ilke olarak kabul eder. İnanan veya inanmayan herkesin inanç ve vicdan özgürlüğünü benimser. Özcesi HDP, özgürlükçü laiklik anlayışını kararlılıkla savunur" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Ticaret Borsası Osman Demirci Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title