Haberler

Hdp'de Parti İçi Eğitim Semineri

IĞDIR (İHA) – Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Başkanlığı, parti içi eğitim semineri düzenledi.

IĞDIR (İHA) – Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Başkanlığı, parti içi eğitim semineri düzenledi.

Bir iş merkezinin salonunda gerçekleşen eğitim programına HDP Iğdır Milletvekili M. Emin Adıyaman'ın yanı sıra HDP yöneticileri katıldı. Seminerde açılış konuşması yapan HDP Iğdır Milletvekili M. Emin Adıyaman, partilerinin genel anlamda düzenlemiş olduğu parti içi eğitimin bir devamını da Iğdır'da gerçekleştirmiş bulunmakta olduklarını söyledi. Adıyaman, "Burada temel amacımız parti tüzüğümüz ve programımız çerçevesinde çalışanlarımızı güçlü bir örgütsel yapıya kavuşturmaktır. Ülke genelinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu parti içi eğitim çalışmaları, partimizin genel metodu ve yöntemidir. Bu eğitim; sürece ve gelişmelere uygun süreci karşılama ve sürece uygun kendimizi yeniden güçlendirme ve örgütleyebilme amacını taşımaktadır" dedi.

3 gün boyunca sürecek olan parti içi eğitim seminerini verecek olan HDP PM Üyesi Osman Ergin ise HDP'liliği toplumsallaştırmayı ve bunun kadrosunu üretmeyi amaçladıklarını savunarak, "Parti içi eğitim ile birlikte amacımız HDP'liliği toplumsallaştırmak ve bunun kadrosunu üretmektir. Bir diğer amacımız ise halkımızın yeni yaşamla ilgili görüş, düşünce ve değerlendirme gücünü yükseltmektir. Eğitimimiz tamamen demokrasi çerçevesinde herkese açık yapılacaktır. İllegal bir faaliyetmiş gibi yaklaşmak partimizin kabul etmediği bir tutum ve davranıştır. Bu parti içi eğitimimiz sadece burada yöneticilerle değil halkımıza da açacağız" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Adıyaman Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title