Haberler

Hdp Binalarındaki Patlama

AK Parti Adana milletvekili adayı Talip Küçükcan, "Hangi parti olursa olsun, bunların faaliyetlerinin şiddet yoluyla engellenmesi demokratik açından kabul edilemez. Biz AK Parti olarak bunu şiddetle kınıyoruz" dedi.

AK Parti Adana milletvekili adayı Talip Küçükcan, "Hangi parti olursa olsun, bunların faaliyetlerinin şiddet yoluyla engellenmesi demokratik açından kabul edilemez. Biz AK Parti olarak bunu şiddetle kınıyoruz" dedi.

Küçükcan, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küçükcan, Adana ve Mersin'de HDP'ye yönelik saldırıları kınadı.

Siyasi partilerin faaliyetlerini serbestçe ve özgürce yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Küçükcan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Siyasi partilerin faaliyetlerini serbestçe yerine getirebilmesi gerekir. Ne suretle olursa olsun bunların engellenmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim. Hangi, parti olursa olsun, bunların faaliyetlerinin şiddet yoluyla engellenmesi demokratik açından kabul edilemez. Biz AK Parti olarak bunu şiddetle kınıyoruz. Şiddet kullanarak, parti binalarına bombalar atarak insanları yaralayarak bir mağduriyet yaratmak doğru değil."

Türkiye'nin her yerinde mitingler düzenlendiğini, böyle bir demokrasi festivaline herkesin katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Küçükcan, bu tür saldırıların Türkiye'yi istikrarsızlaştırma amacı taşıdığını vurguladı.

Küçükcan, Türkiye'nin sağlıklı ve sıhhatli bir biçimde seçimlere giderken bu tür provokasyonların olmasının demokrasi adına büyük bir şanssızlık olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Talip Küçükcan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title