Haberler

HDP'li Önder: Bize Kampanya Yaptırmadılar

Güncelleme:

Halkların Demokratik Partisi Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, seçim sonuçlarından sonra yaptığı ilk açıklamada, "Bize kampanya yaptırmadılar." dedi.

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, seçim sonuçlarından sonra ilk kez konuşarak, "Bize kampanya yaptırmadılar." dedi. Önder sözlerine şöyle devam etti: "Biz bu memlekette faşizme karşı 22 kişiyle set olduk. 60 kişiyle demokratik denetimimizi, muhalefetimizi alasıyla yapacağız."

"22 KİŞİYLE SET OLDUK"

HDP Eş Genel Başkanları basın toplantısı düzenledikten sonra, Ankara adayları çıkışta açıklama yaptılar. Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, eş genel başkanların açıklama yaptığını söyleyerek, "Bize yoldaşlık eden bütün yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ankara halkına özellikle teşekkür ediyorum. Kimse moralini bozmasın. Biz bu memlekette faşizme karşı 22 kişiyle set olduk. 60 kişiyle demokratik denetimimizi, muhalefetimizi alasıyla yapacağız. Onun için tekrar hayatını kaybeden bütün kardeşlerimizi saygıyla anıyorum, onların anılarını mücadelemizle yürüteceğiz" dedi.

"CNN'E BİR SEFER ÇIKTIM"

Emanet oylarla ilgili soruya Önder, "Bize kampanya yaptırmadılar. CNN'e bir sefer çıktım. Sadece oradaki baskıyı hatırlamanız yeterli. Ne oldu? Çok korktular. Özellikle 'ANA AK medya', yandaş medyayı saymıyorum, tir tir titrediler. Bakın işte sonuç böyle oluyor. Kendimizi ifade olanaklarını bile tanımadılar. Bu bir başarıdır. Bu kampanya döneminden 60 milletvekili ile çıkartmak da büyük başarıdır" şeklinde konuştu.

"GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARTACAĞIZ"

HDP Ankara milletvekili adayı Mustafa Sarısülük ise, "Bizim çok zorlu, gerçekten imkansızlığı başarırcasına katliam, provokasyon ortamında parti olarak ortaya koymuş olduğumuz değerler bizce zafer kazanmıştır. Artık bu mücadeleyi daha da büyütüp, başarımızı büyütme zamanıdır. Gerekli dersleri çıkartacağız. Biz inadına barışı, demokrasiyi, kardeşliği, özgürlüğü haykırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (254)

d.gunes:

sırtınızı dayadınız pyd ye neoldu

15
31
yanıtYanıtla
gerçekler ergeç ortaya çıkar:

gerçek kürtler uyandı gerçek düşmanlarının devlet değil siz olduğunuzu gördü zamanlda gerçekleri görenlerin sayısı dahada artacaktır

39
0
yanıtYanıtla
Dddd:

Daha ne yapacaksın doğan grubu kampanyanın kralını yaptı size sizin reklamlarınız döndü hep cemaat medyası doğan medyası inadına hdp dedi ak partiden fazla reklamınız döndü tvlerde utanmaz adamlar terk edin bu ülkeyi vatan hainleri

39
0
yanıtYanıtla
Salih:

Zirlama, yine iyi yırttın yurt dışı seçmeni olmasa giremiyordun meclise, o suratını görmezdik terorist yalakası

37
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

KAN İÇEN İBLİS

35
0
yanıtYanıtla
AdiyamanliMobil-ANDROID:

Yaptığınız onlarca terör eylemleri kampanya değilmi acaba

24
4
yanıtYanıtla
Kamanli:

Daha bu iyi günleriniz kiymetini bilin. Keser döndü simdi sabda dönecek hazirlikli olun hain parcalari

8
18
yanıtYanıtla
Düşünür:

bu nasıl cümle bunlar ot çekip ekrana cikiyor ya

26
0
yanıtYanıtla
imrali yaklasiyor:

Hadi bir gezi olaylari daha baslat sirri sülük, geziciler seni kurtarir:)))))

26
0
yanıtYanıtla
daha bu lelesi:

adamlar bize ne tükürdü loo

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 254 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title